Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in ofisine saldıran kadın gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in ofisine saldıran kadın gözaltına alındı

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern\'in ofisine saldıran kadın gözaltına alındı

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in ofisine saldırı düzenleyen kadının gözaltına alındığı bildirildi.

27.10.2022 16:19  Güncelleme: 16:22

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in ofisine saldırı düzenleyen kadının gözaltına alındığı bildirildi.

Guardian'ın internet sitesinde yer alan habere göre, bugün sabah saatlerinde 57 yaşındaki kadın, Ardern'in Antarktika ziyareti sırasında Auckland kentindeki ofisine saldırdı.

İsmini belirtmek istemeyen görgü tanığı, kadının, Başbakanlık Ofisi'nin kapısı üzerinde delik açıp içeriye bir şey fırlattığını ve binadan duman çıktığını ifade etti.

Binadan duman çıkması üzerine polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti.

Olayda kimsenin yaralanmadığı bilgisi paylaşıldı.

Emniyet yetkilileri, kısa süre sonra kadının gözaltına alındığını açıkladı.

Yerel basında yer alan haberde de saldırgan kadının yürüdüğü güzergahtaki Başbakanlık Ofisi'nin yakınında büyük bir bıçağa rastlandığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in ofisine saldıran kadın gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement