Yenice'de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Yenice'de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı

Karabük'ün Yenice ilçe merkezinden geçen çayın su seviyesinin sağanak yağışlar sonrası yükselmesi nedeniyle çay üzerindeki köprü trafiğe kapatıldı. İncedere Çayı'nın taşma noktasına gelmesi üzerine polis ekipleri İncedere Köprüsünü şerit çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı. Yenice'de esnaflık yapan Alparslan Cinkavuk, su seviyesinin yükselmesi nedeniyle endişeli olduklarını belirtti ve köprünün en kısa sürede onarılmasını istedi.

09.07.2023 20:04  Güncelleme: 20:05

Yenice'de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı

KARABÜK - Karabük'ün Yenice ilçe merkezinden geçen çayın su seviyesinin sağanak yağışlar sonrası yükselmesi nedeniyle çay üzerindeki köprü trafiğe kapatıldı.

Sağanak yağışların etkili olduğu Yenice ilçesinde kent merkezinden geçen İncedere Çayı'nın su seviyesi yükseldi. Çayın taşma noktasına gelmesi nedeniyle vatandaşlar tedirgin olurken, polis ekipleri çay üzerinde bulunan İncedere Köprüsünü şerit çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı.

İlçede esnaflık yapan Alparslan Cinkavuk, su seviyesinin yükselmesi nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi. Cinkavuk, "Etkili olan yağış nedeniyle gelen kütükler köprünün ayaklarını tıkadı. En kısa zamanda bu duvarlarımızda yapılır Yenice'mizin geleceği karartılmaz. Benim de burada dükkanım var bizde burada tehlike altındayız" dedi.

Yenice\'de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yenice'de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement