Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Güncel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Acar: “Demokrasilerin temel yapı taşları sivil toplum kuruluşları ve medyadır”

19.02.2014 13:55

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, "Demokrasilerin temel yapı taşları sivil toplum kuruluşları ve medyadır" dedi.

Acar, MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi, esnafı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Acar, halkın haber alma hakkının önemine işaret ederek, "Demokrasilerin temel yapı taşları sivil toplum kuruluşları ve medyadır" ifadesini kullandı.

Acar, baskı, tehdit, şantaj bir yana medya üzerinde ufak bir yönlendirme dahi yapılmasının demokrasi için kayıp ve ayıp olduğunu söyledi.

Adaletin işini yapmasına izin verilmesini de isteyen Acar, "Adaletin elini tutamazsınız. Adalet, eşyaya hakkını vermektir" diye konuştu.

İstanbul için yapılacak proje ve yatırımlarda kentin orman alanları ile su havzalarının korunması gerektiğini kaydeden Acar, üçüncü köprü ve üçüncü havaalanı projelerinde bilimsel etüt ve analiz çalışmasının yeteri kadar dikkate alınmadığı görüşünü savundu.

İstanbul'daki mevcut  havaalanlarına yapılacak yatırımlarla yolcu kapasitesinin birkaç katına çıkarılabileceğini anlatan Acar, yeni havaalanının bu çerçevede şimdilik çok da gerekli olmadığını öne sürdü.

Acar, İstanbul ile ilgili projelerinde çevresel etki değerlendirmesi, maliyet, ihtiyaç, etüt ve analiz çalışmalarını esas aldıklarını kaydetti.

MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Acar'a başarılar diledi.

Acar, daha sonra bazı partililerle buradaki esnafı ziyaret etti, seçimlerde kendisine destek vermelerini istedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement