Yerli Yazılımın Devi Etiya'da Bayrak Değişimi Zamanı - Son Dakika
Güncel

Yerli Yazılımın Devi Etiya'da Bayrak Değişimi Zamanı

Yerli Yazılımın Devi Etiya\'da Bayrak Değişimi Zamanı

2004 yılında üç mühendis arkadaş tarafından kurulan ve bugün Türkiye'nin en büyük kurumsal yazılım sağlayıcılarından birine dönüşen Etiya'da bayrak değişimi yaşanıyor.

04.08.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ve yurtdışında elde ettiği referanslarla ve yaptığı yatırımlarla 2023'te tüm dünyada tanınan bir marka olmayı hedefleyen şirkette, Ali Durmuş'tan boşalan CEO'luk görevini Şirket Kurucu Ortaklarından Aslan Doğan üstleniyor. Durmuş, şirketteki görevine İcra Kurulu Üyesi olarak devam edecek.

Yeni CEO Aslan Doğan, "Her yolculukta olduğu gibi, direksiyonu paylaşmak, hem hız kazanmak hem de tazelenmek açısından çok önemli" yorumlarını yaparken; görevi devreden Ali Durmuş, "Hızla değişen ve gelişen teknoloji dünyasında, süreci doğru yönetmek; birlikte yol alırken, yenilenmek çok önem taşıyor" diyor.

Tamamen yerli üretim

Tamamen yerli üretime dayanan Etiya'nın başarı hikayesi, Türkiye'de teknoloji sektörünün gelişimine örnek oluşturacak nitelikte. 500'ü aşkın mühendis kadrosu ile Türkiye'nin en önemli yazılım firmalarından birine dönüşen Etiya, müşterilerine dünya standartlarında yerli çözümler sunarak, Türkiye'nin bilişim teknolojilerinde dışa bağımlılığını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Telekom, enerji, medya ve finans gibi sektörlere yönelik kurumsal, mobil ve bulut çözümleri sunan

Etiya, müşterilerinin ihtiyaçlarına net cevaplar verebilen, kolay entegre edilebilir, endüstri standartlarına uygun, ticari değeri yüksek, değer yaratan ürün ve çözümler geliştiriyor.

Teknolojinin gelişmesi, rekabet koşullarının pazarı sıkıştırmasıyla birlikte değişen müşteri profilini anlamayı ve bu değişimi rekabet avantajına çevirecek inovasyonları, çözümlerinin ana felsefesi olarak müşterilerine sunmayı hedefleyen Etiya, Türkiye'nin CRM alanında uluslararası yeterliliğe sahip, tek yazılım firmasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerli Yazılımın Devi Etiya'da Bayrak Değişimi Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement