Yerlikaya, Muhtarlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Yerlikaya, Muhtarlarla Biraraya Geldi

Yerlikaya, Muhtarlarla Biraraya Geldi

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, merkeze bağlı mahalle ve köy bir araya bir araya geldi.

23.03.2012 09:54

Vali Yerlikaya'nın başkanlığında Valilik brifing salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, DSİ Şube Müdürü Yücel Hatunoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda 2011 yılını değerlendiren Vali Yerlikaya, 2012 yazında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışma sezonunda zaman kaybetmek istemediklerini belirten Vali Yerlikaya, "havaların ısınması ile birlikte çalışmalarımızı başlatacağız. Geçtiğimiz yıl başlattığımız çalışmalar bu yıl kaldığı yerden devam edecek. Bu yüzden haftalardır Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve kurum müdürlerimizle toplantılar yapıyoruz. Geçen yılın değerlendirmesi ve bu yıl yapılacaklarla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu gün de vatandaşlarımızın temsilcileri olarak sizlerle bir araya geldik. Sorun ve sıkıntılarınızı dinleyeceğiz, önerilerinizi değerlendireceğiz. İnşallah verimli bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

Yaklaşık üç saat süren toplantıdan sonra İl Özel İdaresi Misafirhanesi Salonu'nda düzenlenen yemeğe geçildi. Yemek sonrasında Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, geçtiğimiz günlerde tayini çıkan Devlet Su İşleri 85. Şube Müdürü Celalettin Demir'e başarı belgesi ve hediye verdi.

Vali Yerlikaya burada yaptığı konuşmada, "uzun yıllar kendi memleketinde sizlere hizmet etmiş bir arkadaşımızı bu gün ülkemizin başka bir kentine uğurluyoruz. Çalıştığımız süre içinde kendisinde faydalandığımız ve başarılı çalışmalarından dolayı memnun olduğumuz arkadaşımıza yeni görev yerinde de başarı diliyoruz. Bizi bir Ağrılı olarak gideceği yerde de en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Kendisine ve ailesine ömür boyu huzur içinde yaşamalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, yemek çıkışında muhtarlar ve kurum müdürleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerlikaya, Muhtarlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement