Yeşil Programa Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yeşil Programa Katıldı

Yeşil Programa Katıldı

Başkan Yardımcısı Yeşil 'anneler Günü' programlarında!

14.05.2012 14:01

Başkan Yardımcısı Yeşil, Eğitim Bir-Sen ve Gürpınar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin düzenlediği 'Anneler Günü' programlarına katıldı.

Eğitim Bir-Sen Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın Yakuplu Sosyal Tesisleri ve Gürpınar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Beyzade Restoran'da düzenlediği 'Anneler Günü' programlarına katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un 'Anneler Günü' kutlama mesajını iletti. Yaptığı konuşmalarda Belediye Başkanı Uzun'un eğitime büyük destek verdiğini dile getiren Yeşil, "Belediye yönetimi olarak eğitim konusuna çok önem veriyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz ve geleceğimize yapılan yatırım, bizi diğer ülkeler arasında ön saflara taşıyacak" diye konuştu.

Eğitim Bir- Sen'in yemekli programına Başkan Yardımcısı Yeşil'le birlikte Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Eğitim Bir- Sen 5 No'lu Şube Başkanı Emin Ergin ve şube yöneticileriyle Eğitim Bir-Sen Beylikdüzü İlçe Başkanı Adem Özel katıldı. Gürpınar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin programına ise Okul Müdürü Abdülkerim Saraçoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Harika Pınarbaşı da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşil Programa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement