Yeşiltepe Şubesi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yeşiltepe Şubesi Hizmete Açıldı

Yeşiltepe Şubesi Hizmete Açıldı

Esenlik Yeşiltepe'de idari bina altındaki Yeşilevler Şubesi'nden sonra ikinci süpermarket şubesini Tektut'ta hizmete açtı.

23.01.2013 12:34

Yeşiltepe Şubesi'nde ilk alışverişi Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz yaptı. Yeşiltepe şubesinin hizmete başlaması nedeniyle Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Münür Özpolat, Ahmet Faik Yıldız, Esenlik birim müdürleri ve şefler hazır bulundu. Ayrıca Yeşiltepe Mahalle Muhtarları, dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri ilk alışverişlerini Esenlik "Yeşiltepe" şubesinde yaptı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, "Yeşiltepe'yi, alt yapı, kaldırım, yol, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak çalışmalarla Malatya'mızın en önemli, en güzel semtlerinden biri haline dönüştüreceğiz demişti. Esenlik olarak bu doğrultuda Yeşiltepe semtimize çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdik.

Bugün vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepleri değerlendirerek, bu bölgemize 29.uncu şubemizi açmış olduk. Malatya'da sağladığımız istihdam ve oluşturduğumuz fiyat politikası ile vatandaşlarımızın taleplerini büyük oranda karşılıyoruz. Malatya'da şube sayımız 25 olurken il dışında bulunan şubelerimizle şu anda toplamda 29 şube ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şubelerimizde sağladığımız güven, müşteri memnuniyeti ve kalite, hizmetin adresi olarak Esenliği ön plana çıkarmaktadır." dedi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Yeşiltepe şubesinde yaptığı ilk alışverişte tatlı ve çikolata aldı. Çikolataları açılışa katılan çocuklara ikram ederken, tatlılar da çevre esnaflara Esenlik personelleri tarafından ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşiltepe Şubesi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement