Yeso-Der Heyeti Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yeso-Der Heyeti Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Yeso-Der Heyeti Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti

CTE genel müdürlüğü elektronik kelepçe izleme merkezi ile personel daire başkanlığını ziyaret etti.

08.10.2013 16:37  Güncelleme: 16:42

Elektronik izleme merkezi yetkilileri ile görüşen heyetimiz merkez ile ilgili detaylı bilgiler edindi. Merkez ile ilgili görüştüğümüz yetkili:"Denetimli serbestlik birimlerine ve merkezimize sosyolojik perspektif kazandırdıktan sonra Avrupa'daki uygulamaların bile önüne geçtiğimizi rahatlıkla ifade edebilirim. "Bakanlığımızda daha fazla sosyoloğun olması gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca cezaevi sosyoloğu projesi üzerinde de çalışıyoruz.Eğer proje kabul edilirse  cezaevi tüzüğünde değişiklik yaparak Bakanlar kuruluna sevk edeceğiz.

CTE personel daire başkanı Yılmaz Çiftçi ile de görüşen heyetimiz, başkandan denetimli serbestlik ve cezaevi sosyoloğu ile ilgili destek istedi.Çiftçi:" Denetimli serbestlik kapsamında şu etapta sosyolog alımı gündemimizde yok.Ancak cezaevi ile ilgili adımları hızlandırmak istiyoruz. Bu süreç bakanlığımız ve sosyologlar adına faydalı olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeso-Der Heyeti Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement