YGM'de Kick Boks Kursu - Son Dakika
Güncel

YGM'de Kick Boks Kursu

YGM\'de Kick Boks Kursu

Şanlıurfa'da gençlere yönelik faaliyet gösteren Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) bu kez Kick Boks kursu ile yoğun ilgi gördü.

10.07.2015 11:34

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, yeni kurslarla gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çalıştırıcı Yunus Çiftçi nezaretinde düzenlenen kursta, gençlere Kick Boksun yanı sıra yakın savunma dersi de veriliyor. Gençlerin yoğun ilgisini çeken kurs, hafta içi her gün 08.00-13.00 saatleri arasında Yenişehir Gençlik Merkezi'nde düzenleniyor.

Farklı branşta kurs kayıtlarının süreceğini belirten Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Bilindiği üzere şu ana dek yaklaşık 30 kurs açarak gençlere hizmet sunmuştuk. Bu sayıyı arttırmaya devam ediyoruz. Kick Boks kursunda gençlere yakın savunmayı da öğretip, onlara vasıf kazandırıyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız "Gençlik merkezimizde birçok etkinliğin yanı sıra spor konusunda gençlerimizin faydalanmasını sağlamak üzere bu kursu açtık. Gösterilen ilgi bizleri son derece memnun ediyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel YGM'de Kick Boks Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement