Yıldırım Bayrak ve Balonlarla Süslendi - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Bayrak ve Balonlarla Süslendi

Yıldırım Bayrak ve Balonlarla Süslendi

Yıldırımlı Asenalar, ilçelerini bayraklarla donattı.

29.10.2012 16:35

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Yağız ve Asenalar, Yıldırım'da; 29 Ekim'i halkla kutladı.

MHP Yıldırım İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı esnaflara Türk Bayrağı, geleceğimizin büyüklerine Atatürk ve Ay yıldızlı balonlar dağıtan MHP'liler, esnafların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür'ün de; takdirini kazanan Yıldırımlı Asenalar; 29 Ekim'i Türk Bayrakları ve balonlarla kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Ziyaretler de kısa konuşma yapan Yıldırım Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Yağız; sevincini halkla paylaştı…

"Her yıl kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nı bir taraftan büyük bir şevk, heyecan ve gururla; diğer taraftan ise meydana gelen terör hadiseleri nedeniyle hüzünle idrak ediyoruz. Terör bitmedikçe, analar ağlamaya devam ettikçe ne yazık ki bayramlarımız buruk geçecektir. Büyük milletimiz; 29 Ekim 1923 tarihinde, içteki ve dıştaki art niyetli odaklara asla fırsat vermeyeceğini azim ve cesaretle ortaya koymuş, bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini Cumhuriyetle tescillemiştir.

MHP'liler olarak vatan topraklarımıza göz dikenlere, bölünmemizi bekleyenlere karşı millet varlığını güvenceye alacak, ebedi kılacak en önemli unsurun milli ve manevi değerlerimize sımsıkı sarılmak olduğuna inanıyoruz. İçinden geçtiğimiz bu süreçte, iftiharla sahiplendiğimiz milli değerler aşındırılmak ve tahrip edilmek isteniyorsa da, bilinsin ki bu nafile çabaların neticeye ulaşması asla mümkün olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti; şehit kanıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarla ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz fedakârlıklarla vücut bulmuş ve sonsuza kadar yaşamayı da hak etmiştir. Herkes bilmelidir ki, Türk milleti son vatanında ettiği 89 yıllık yemininden şartlar ne olursa olsun dönmeyecek, bin yıllık kardeşliğin bozulmasına izin vermeyecek, hainleri sevindirmeyecektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Bayrak ve Balonlarla Süslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement