Yıldırım'da Şiir Ve İlahi Gecesi - Son Dakika
Güncel

Yıldırım'da Şiir Ve İlahi Gecesi

Ramazan'ın manevi iklimini düzenlediği programlar ile ilçe sakinlerine yaşatan Yıldırım Belediyesi, tasavvuf sanatçısı Burak Güç ile şair-yazar Ali Öztürk'ü ağırladı.

08.06.2017 14:15

Yıldırım Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle ilçe sakinlerine unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatıyor. Ramazan ayının maneviyatına uygun hazırlanan birbirinden eşsiz programlarlar hazırlayan Yıldırım Belediyesi, Burak Güç'ün seslendirdiği ilahiler ve Ali Öztürk'ün okuduğu şiirlerle vatandaşlara maneviyat dolu bir akşam yaşattı.

Yıldırım Belediyesi Bayrak Meydanı'nda gerçekleştirilen dinletide Burak Güç, Dilim Tutulur, İnşallah Geleceğim, Muhammed ve Güller Hürmetine gibi birbirinden güzel ilahilerini Yıldırımlılar için söylerken, Ali Öztürk'de Sol Yanım Acıyor Anne, Etme, Üzülme Dert Etme Can ve Habibullah'ı Sevmek gibi duygu yüklü şiirleri ile dinleyenlerin gönlüne hitap etti. Programında sonunda Yıldırımlılarla bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sanatçılar, Ramazan ayının birleştirici manevi iklimini birbirinden anlamlı etkinliklerle yaşatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür etti. 'Yıldırım'da Ramazan' etkinliklerinde 9 Haziran Cuma günü tasavvuf sanatçısı Yavuz Değirmenci ile 10 Haziran Cumartesi günü şair-yazar Serdar Tuncer, Yıldırımlılarla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım'da Şiir Ve İlahi Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement