"Yılın Bankası" Ödülleri Londra'da - Son Dakika
Güncel

"Yılın Bankası" Ödülleri Londra'da

"Yılın Bankası" Ödülleri Londra\'da

The Banker, Demir Kyrgyz International Bank'ı, Kırgızistan'ın en iyi bankası seçti.

02.12.2012 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BankPozitif'in hissedarlarından C Grup'un iştiraki Demir Kyrgyz International Bank (DKIB), dünyanın önde gelen bankacılık ve finans yayını The Banker tarafından verilen "2012 yılında Kırgızistan'ın En İyi Bankası" ödülüne layık görüldü.

The Banker tarafından geleneksel olarak global ve bölgesel bazda verilen "Yılın Bankası" ödülleri Londra'da düzenlenen bir gecede sahiplerini buldu.

Demir Kyrgyz International Bank adına ödülü bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akçakayalıoğlu teslim aldı.

Ödülü büyük bir mutlulukla karşıladıklarını ifade eden Demir Kyrgyz International Bank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akçakayalıoğlu, "Bu çok hak edilmiş, aynı zamanda gurur verici bir ödül. Demir Kyrgyz International olarak, bireysel bankacılık pazar payı %50. Karlılıkta da sektörde ilk sıralarda yer alıyoruz. 550 çalışanımız ve hızla büyüyen dinamik yapımızla bankayı daha büyük başarılara da taşıyacağız. Yabancı bir ülkede sektörünün en iyisi olarak uluslar arası seviyede kabul gören nadir Türk sermayeli şirketlerden biriyiz. Sadece bizim için değil, ülkemiz için de önemli bir konum. Bundan gurur duyuyoruz." dedi.

The Banker'ın yanı sıra Euromoney ve Global Finance yayınları tarafından da Kırgızistan'ın En İyi Bankası seçilen Demir Kyrgyz International Bank sektörde kurumsal ve bireysel bankacılık hizmeti veren, lider konumda bulunan Türk sermayeli bir banka olarak öne çıkıyor. Uluslar arası kuruluşlar olan IFC ve EBRD'nin de ortak olduğu banka kredi kartı, ATM ve POS sayısı açılarından da sektörde lider banka konumunda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılın Bankası' Ödülleri Londra'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement