Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü - Son Dakika
Güncel

Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü

Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü

Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Geleneksel Yılsonu Gösterisinde Dj Volkan UÇA engelli kardeşlerini eğlendirmek için çalacak.

04.06.2012 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli kardeşleri için düzenlediği yılbaşı partisi ile djlerinde sosyal sorumluluk projelerinde yer alabildiğini gösteren ve "Hep siz Mi Eğleneceksiniz" sloganı ile yola çıkan genç Dj Volkan UÇA ikinci kişisel albümü "İsimsizler"in piyasaya çıkacak olmasının heyecanını yaşarken, bu heyecana engelli kardeşlerini de ortak ederek Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Geleneksel Yılsonu Gösterisinde kabine çıkarak yeni albümündeki birbirinden özel şarkıları ilk kez engelli kardeşlerini eğlendirmek için çalacak.

Dj. Volkan Uça yeni albümü "İsimsizler"i ESİDER ve Eskişehir Tanıtım Grubu'nun 2.sini düzenlediği ve İstanbul'da gerçekleşen Eskişehirliler Gecesi'nde ekip arkadaşları Ümit Peynircioğlu ve Can Meter ile birlikte Eskişehirli iş adamlarını ve yöneticilere tanıtma şansını yakalarken, Engelli arkadaşları için "Hep Siz Mi Eğleneceksiniz" sloganı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile "Yılın En İyi Sosyal Sorumluk Projesi Ödülü'nü" aldı. Ödülünü alırken desteklerinden dolayı Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kerem Apaydın ve Elif Gürkaynak'a teşekkür etmeden geçemedi.

Ayrıca 6. Haziran'da Elif Gürkaynak'la beraber engelli kardeşleri için hazırladıkları yeni projeyi izlemek üzere tüm Eskişehir'lileri Sazova Park'ına davet etmeyide unutmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement