Yılmaz Kasapoğlu Kafe Karadeniz'deydi - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Kasapoğlu Kafe Karadeniz'deydi

Yılmaz Kasapoğlu Kafe Karadeniz\'deydi

Ünlü sanatçıları Sakarya'ya getiren Kafe Karadeniz; önceki günde Karadenizli Sanatçı Yılmaz Kasapoğlu'nu hayranlarıyla buluşturdu.

18.11.2012 16:00

Yılmaz Kasapoğlu ve Oflu Kadir

Sakaryalıları Perşembe günleri hariç her gece ünlü sanatçılarla buluşturan Reyhan Töremiş'in işletmeciliğini yaptığı Kafe Karadeniz; Ünlü Karadeniz Müziği Sanatçıları; Yasemin Yıldız, İslam Yıldız, Recebim, Sinan Sami, Tarık İhtiyar, Oflu Kadir, Ercan Pustu'dan sonra; önceki akşamda Karadenizli Sanatçı Yılmaz Kasapoğlu'nu ağırladı. İzdihamın yaşandığı gecede Karadenizli Sanatçı Yılmaz Kasapoğlu; sevilen slov ve hareketli şarkıları seslendirdi. Sakarya'nın damadı volan ve kendisine ait 16 albümü bulunan ve aslen Trabzon Of'lu olan Yılmaz Kasapoğlu; büyük sanatçıların büyük mekânlarda sahne aldığı Kundakçıoğlu Pasajı (Evkur Mağazası karşısı) ikinci katındaki Kafe Karadeniz'de hayranlarıyla buluştu.

Sevilen şarkılarını seslendiren Yılmaz Kasapoğlu; hareketli şarkılarıyla da doyasıya horon oynattı. Gecede ayrıca sahne alan Kadir Öztürk (Oflu Kadir) eski ve yeni albümlerinden sevilen şarkıları seslendirirken, Kafe Karadeniz'in yetişen genç sanatçısı Cavit Mertpolat'ta geceye ayrı bir renk kattı. Kafe Karadeniz'in işletmecisi Reyhan Töremiş; Sakaryalıları ünlü ve sürpriz sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz Kasapoğlu Kafe Karadeniz'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement