Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği başarılı şehircilik projelerini yazıları ve görüşleri ile her zaman takdir eden gazeteci yazar Yılmaz Özdil, imza günü için geldiği Eskişehir'de ailesi ile birlikte Kurtuluş Müzesi'ni de gezdi.
Kurtuluş Müzesi'ni 'Bu müzeye gitmek yurttaşlık görevidir' başlığı ile köşesine taşıyan Özdil, birçok müze gezdiğini ancak böyle bir deneyim yaşamadığını ifade etti.
Özdil köşesinde Kurtuluş Müzesi gösterim odasında gösterimi yapılan Kurtuluş belgeseli ile ilgili "İddia ediyorum, Kurtuluş Savaşı'nı bu kadar güçlü, bu kadar duygulu, bu kadar yalın, bu kadar anlaşılır, bu kadar öğretici, bu kadar akılda kalıcı şekilde özetleyen başka belgesel seyretmedim" dedi.
Hafta sonu planı için herkesi Eskişehir'e davet eden Özdil, yazısını 'Bu müzeye gitmek yurttaşlık görevidir' ifadeleriyle tamamladı.
Son Dakika › Güncel › Yılmaz Özdil Kurtuluş Müzesi'ne Hayran Kaldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?