"YOK OLMADAN" sergisi sanatçılarından Camila Rocha ve EK BİÇ YE İÇ ekibiyle 'Permakültür Üzerine' adlı sohbet toplantısı 7 Nisan Perşembe günü İstanbul Modern'de gerçekleşecek. İkinci buluşma ise 9 Nisan Cumartesi günü EK BİÇ YE İÇ atölyesinde olacak.
İstanbul Modern'in 2016 yılındaki ilk ana sergisi olan ve dünyanın farklı köşelerinden 20 sanatçı ve sanat grubunu ağırlayan 'YOK OLMADAN: Doğa ve Sürdürülebilirlik Üzerine Bir Sergi', Nisan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerle doğanın farklı yönlerini ele almaya devam ediyor.
Kentsel tarım üzerine sosyal bir girişim olan EK BİÇ YE İÇ, "YOK OLMADAN" sergisi sanatçılarından Camila Rocha'yla iki farklı gün ve mekânda bir araya geliyor.
7 Nisan Perşembe günü 17.00-19.00 saatleri arasında EK BİÇ YE İÇ ekibi İstanbul Modern'in davetiyle Rocha'nın "YOK OLMADAN" sergisine özel ürettiği "Sefatoryum" adlı alanda doğa ve tarımla ilgili üretim ve tüketim politikalarını ele alacak.
9 Nisan Cumartesi günü 14.00- 16.00 saatleri arasında ise EK BİÇ YE İÇ atölyesinde permakültür alanındaki önerilerinin uygulanış biçimleri ele alınarak; yerel üretim, organik besin ve sürdürülebilir hayat tarzı üçleminde öne çıkan karbon ayak izi, geri dönüşüm, ekolojik tasarım gibi kavramların altı çizilecek. Aynı etkinlikte Rocha, Sefatoryum'un kavramsal çerçevesini ve çalışmanın üretim sürecindeki deneyimlerini de paylaşacak.
Son Dakika › Güncel › 'Yok Olmadan' Sergisi'nde Ek Biç Ye İç İle Permakültür Üzerine - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?