Yoko Ono Mornıng Peace 2015 - Son Dakika
Güncel

Yoko Ono Mornıng Peace 2015

Yoko Ono Mornıng Peace 2015

İstanbul Modern'de 21 Haziran'da güneşin doğuşuyla birlikte sanat atölyeleri, yoga seansı, çay atölyesi, müzik dinletisi ve konserler gerçekleşecek

17.06.2015 10:31  Güncelleme: 10:32

İstanbul Modern'in The Museum of Modern Art (MoMA) ve MoMA PS1 işbirliğiyle; Garanti Bankası, Polimeks Holding ve VitrA eş sponsorluğunda gerçekleştirdiği YAP İstanbul Modern: Yeni Mimarlık Programı kapsamında, yaz boyunca müze bahçesinde yer alan geçici yapı "KATI OLAN HER ŞEY" alanında müzik, sinema ve sahne sanatları gibi farklı disiplinlere yer veren bir dizi ücretsiz etkinlik gerçekleşecek. Bu etkinliklerden ilkinde İstanbul Modern, MoMA PopRally işbirliğiyle düzenlediği YOKO ONO MORNING PEACE 2015 adlı programla, yılın en uzun günü 21 Haziran'da gün doğumunu ve Yoko Ono'nun ünlü Morning Piece (1964) to George Maciunas adlı performansının 50. yıldönümünü kutluyor.

21 Haziran Pazar günü saat 05.30-12.30 arasında gerçekleşecek program, güneşin doğuşuyla dünya çapında gerçekleştirilecek buluşmalar ve sanatsal etkinliklerden oluşuyor. New York'taki The Museum of Modern Art tarafındanYoko Ono: One Woman Show, 1960–1971 sergisi kapsamında oluşturulan program, Milano Trienali Vakfı (Milano), Garage Çağdaş Sanat Müzesi (Moskova), İstanbul Modern Sanat Müzesi (İstanbul), J. Paul Getty Müzesi (Los Angeles), M+ (Hong Kong), Avustralya Çağdaş Sanat Müzesi (Sidney) ve Tokyo Çağdaş Sanat Müzesi (Tokyo) ile ortaklaşa düzenleniyor. Yoko Ono'nun çalışmasından esinlenerek farklı yaş gruplarına özel tasarlanmış sanat atölyeleri, yoga seansı, çay atölyesi, müzik dinletisi ve konserlerle öğleye dek sürecek etkinliklerin yanı sıra İstanbul Modern'in süreli sergileri sabah saat 05.30'dan itibaren ziyaretçilere açılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yoko Ono Mornıng Peace 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement