Yoksul Aileye İftar Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yoksul Aileye İftar Ziyareti

Yoksul Aileye İftar Ziyareti

Vali Vekili Musatafa Pala, ihtiyaç sahibi yıldız ailesinin evinde iftar açtı.

24.07.2012 15:42

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfından sorumlu Vali Vekili Mustafa Pala, Vakıf müdürü Aydın Şakar ile birlikte, İlimiz merkez Algül Mahallesinde ikamet eden evli ve 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Servet Yıldız adlı vatandaşın, iftar sofrasına dün akşam konuk oldu.

Gerçekleşen ziyarette, Yıldız ailesinin yer sofrasında iftarını açan Vali Vekili Mustafa Pala, aile bireyleri ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.

Yıldız ailesinin Siirt Üniversitesi Makine bölümü 2 sınıfta okuyan Veysel Yıldız ile uzun süre sohbet eden Vali Vekili Pala, "çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim almalarının önemine değinerek, okumaya zaman ayırarak ve sistemli çalışarak, başarı sağlanabileceğini" belirtti.

Ramazan ayı süresince farklı ailelerle buluşarak iftar sofralarına konuk olmak istediklerini ifade eden Vali Vekili Mustafa Pala, "İhtiyaç sahibi fakir aileleri ziyaret ederek, sofralarına konuk olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtrek, bu tür ziyaretlerde amacımız, devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmektir. Onlarla birlikte iftar sofrasını paylaşmak, ayrıca bizlere iletmek istedikleri talepleri varsa dinlemeye ve imkanlar ölçüsünde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmak ve kendilerine destek olmaya çalıştıklarını belirten Vali Vekili Pala, Ramazan ayı boyunca Yoksul, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi planladıklarını da sözlerine" ekledi.

Yıldız ailesi adına konuşan Servet Yıldız,"Sayın Vali vekilimiz bizleri habersiz ziyaret ederek, onurlandırdı, soframızda hazır ne varsa birlikte iftar açtık.Bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederim," dedi.

Buradan ayrılan Vali Vekili Musata pala, Vakıf müdürü Aydın Şakar ile birlikte Algül Mahallesi aynı sokakta ikamet eden Saime çalepkulu adlı vatandaşı da ziyaret etti. Ailenin sorunlarını dinledi.Çalepkulu ailesinin talep ve isteklerini vakıf çalışanlarına not aldıran Vali Vekili Mustafa pala daha sonra Vakıf çalışanları ile birlikte buradan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yoksul Aileye İftar Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement