Yolsuzlar Tayfası Maceraları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Yolsuzlar Tayfası Maceraları Hız Kesmiyor

Yolsuzlar Tayfası Maceraları Hız Kesmiyor

Off Road tutkunlarından oluşan "Yolsuzlar Tayfası, Dangur Dungur Team Çanakkale" ekibi adrenalin ve keyfi bu kez Kaz dağlarının eşsiz güzellikteki zirvelerinde yaşadılar.

05.03.2014 16:31

Off Road tutkunlarından oluşan "Yolsuzlar Tayfası, Dangur Dungur Team Çanakkale" ekibi adrenalin ve keyfi bu kez Kaz dağlarının eşsiz güzellikteki zirvelerinde yaşadılar. Sentezlenmiş bir kültürün varlığını barındıran Kaz dağlarının kalbine yaptıkları hafta sonu organizasyonunda, seçilen zorlu parkurlarda yağmurunda etkisiyle heyecanlı dakikalar yaşandı.

Çanakkale' nin tanınmış simaları ;Vedat Ahmet PINAR, Tümer ÇABUK, Orhan UŞAKLIGİL, Hasan SARGIN, Metin OTKUN, Nurettin YÜCEL, İrfan YAVAŞÇA, Ali AKTOPRAK, Ejder YILDIRIM' dan oluşan grup, aileleriyle birlikte Pazar tırmanışı gerçekleştirdiler. Grup üyelerinin adrenalin yüklü etaplar arasında kaya tırmanışları, zirveye ulaşmak için verdikleri mücadeleler ve hız tutkusu yürekleri ağızlara getirdi.

Off Road' u bir yarış olmaktan çıkarıp, doğa tutkusuyla birleştiren grup üyeleri "Kaz Dağlarının el değmemiş güzelliklerinin kendilerine kucak açtığını belirtirken, aksiyonların ardından gerçekleştirilen molalarda oluşan çöplerin toplanıp şehir çöplüğüne getirilmesinde de büyük duyarlılık gösteriyorlar. Gelecek günlerde bölgenin farklı noktalarında farklı maceralarla Off Road yapmaya devam edecekleri ipucunu da bizlerle paylaşmayı ihmal etmiyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yolsuzlar Tayfası Maceraları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement