Yonca Lodi Manisa'yı Salladı - Son Dakika
Güncel

Yonca Lodi Manisa'yı Salladı

Yonca Lodi Manisa\'yı Salladı

Manisa'da bir konser veren ünlü şarkıcı Yonca Lodi Manisa'yı salladı.

21.05.2012 09:51

MANİSA Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Manisa'da bir konser veren ünlü şarkıcı Yonca Lodi Manisa'yı salladı. Genç sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla konseri izlemeye gelenleri coştururken, 10. Yıl Marşı ve Bir Başkadır Benim Memleketim Şarkısını ise konser alanını dolduran binlerce Manisalı ile birlikte söyledi.

Pop müziğinin güçlü seslerinden Yonca Lodi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Manisa Belediyesi'nin organizasyonuyla kentte muhteşem bir konser verdi. Konseri Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azim Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, belediye meclis üyeleri ile birlikte binlerce Manisalı izledi. Yonca Lodi konseri havai fişek gösterileri ile başladı. Daha sonra sahne alan genç sanatçı, eski ve yeni parçalarını seslendirerek konseri izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkılarını bir ara seyircilerin arasına girerek seslendiren Yonca Lodi'ye hayranları büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN ERGÜN ZEYBEK OYNADI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün konserde şarkıcı Yonca Lodi'nin seslendirdiği "Ah Bir Ataş Ver" türküsünü seslendirdiği sırada konseri izleyen gençlerle birlikte zeybek havası oynadı. Konseri izleyen binlerce Manisalı, Başkan Ergün'ün zeybek performansını alkışladı. Daha sonra sahneye çıkarak ünlü şarkıcıya çiçek ve mesir macunu takdim eden Başkan Ergün, gençlerin ve Manisalıların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Şarkıcı Yonca Lodi'yi de performansı nedeniyle kutlayan Başkan Ergün, "İnşallah daha güzel 19 Mayıs Bayramları'nı böyle coşku ile sağlık ve mutluluk içinde kutlamaya devam ederiz" dedi.

10. YIL MARŞI'NA BİNLERCE MANİSALI EŞLİK ETTİ

Ünlü şarkıcı Yonca Lodi, konserin sonlarına doğru seslendirdiği 10. Yıl Marşı ve Bir Başkadır Benim Memleketim Şarkısını konseri izlemeye gelen binlerce Manisalı ile birlikte söyledi. Ellerindeki salladıkları Türk Bayrakları ile 10. Yıl Marşı ve Bir Başkadır Benim Memleketim Şarkısını hep bir ağızdan söyleyen binlerce Manisalı, 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yonca Lodi Manisa'yı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement