Yonca Lodi Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel'de - Son Dakika
Güncel

Yonca Lodi Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel'de

Yonca Lodi Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel\'de

Wellborn Luxury Hotel, yeni yılı da görkemli bir balo ile kutlayacak.

21.12.2012 13:17

Kocaeli, yeni yıl coşkusunu ünlü pop şarkıcısı Yonca Lodi ile yaşayacak. Ulusoy Kağıt A.Ş. tarafından Kocaeli'ne kazandırılan 5 yıldızlı Wellborn Luxury Hotel, yılbaşı akşamı konuklarını, seçkin bir davetle ağırlayacak.

Gerek mimarisi, gerek sunduğu konfor ile daha açılmadan ses getiren Wellborn Luxury Hotel, yeni yılı da görkemli bir balo ile kutlayacak.

Gecede sahne olacak olan ünlü sanatçı Yonca Lodi, orkestrası ile birlikte sevilen şarkılarını seslendirecek. Sunuculuğunu Abdullah Yıldırım'ın yapacağı gece, Ada Orkestrası'nın performansı ile başlayacak ve ilerleyen saatlerde konuklar DJ Caner'in müziği eşliğinde gönüllerince eğlenecek. Yılbaşının olmazsa olması muhteşem bir oryantal şovun da sunulacağı galada, konuklar şık dizaynı ile göz alan masalarda, gece için özenle hazırlanan Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetleri tatma şansı bulacak.

Ulusoy Kağıtçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy'un ev sahipliğinde gerçekleşecek gecede Kocaeli'nin önde gelen isimleri ağırlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yonca Lodi Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement