Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer Calpex Çağrı Merkezinde incelemelerde bulunup yetkililerden bilgiler aldı.
2012 Yılının Mart ayında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırtma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla hizmete açılan Calpex Çağrı Merkezinde Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Yazıcı çağrı yapan bir müşteri ile de görüşme yaptı.
Giresun'dan arayan müşterinin talebini alan Vali Yazıcı, daha sonra eğitim salonuna geçerek burada eğitim almakta olan adaya personele başarılar diledi.
Dinlenme odası, yemekhane, kantin ve diğer birimleri de gezerek yetkililerden bilgiler alan Vali Yazıcı, ülkemizin önemli 4 çağrı merkezinden bir tanesinin de ilimizde olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.
Sadece Yozgat merkezden değil Sorgun ve Yerköy ilçelerinden de burada çalışanların bulunduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, istihdam açısından bu merkezin oldukça önemli olduğunu belirterek " Gençlerimiz burada işe başlamadan önce 35 günlük bir eğitim sürecinden geçiyorlar. Sistemin işleyişini öğrenirken bir taraftan da diksiyon kursları alıyorlar. Bu da bize gösteriyor ki burası çağrı merkezi olmasının yanında aynı zamanda bir eğitim merkezi haline gelmiş. Burada 600 kişi çalışıyor. Tam kapasite ile çalışmaya başlayıp hedeflenen bin kişiyi istihdam ettiğinde işsizliğin önüne önemli ölçüde de geçilmiş olacak" dedi.
Son Dakika › Güncel › Yozgat Valisi,Callpex'te Çağrıları Cevapladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.