Yukarı Görlelilerin Su Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yukarı Görlelilerin Su Sorunu Çözülüyor

Yukarı Görlelilerin Su Sorunu Çözülüyor
15.12.2017 12:23

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi’ne su getirme çalışmalarını başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi'ne su getirme çalışmalarını başlattı. Zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen çalışmanın ilk etabı tamamlandı.

Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle'de açıktan gelen kaynak suyunun isale hattı aracılığı ile mahallelerine ulaşmasını isteyen vatandaşlar taleplerini ASKİ'ye ilettiler. Vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayan ekipler, kayalıklarla kaplı ve ulaşımın patikadan sağlandığı kaynağa ulaşmak için yol açma çalışmalarına başladı. Dün itibarıyla tamamlanan ilk etabın ardından başlayacak olan ikinci etapta kaynak yenilemeleri ile 2 bin 500 metre isale hattı yapımı başlayacak.

Yukarı Görle'de taleplerinin hemen karşılık bulması ve çalışmaların başlamasını memnuniyetle karşılayan halk, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yukarı Görlelilerin Su Sorunu Çözülüyor - Son Dakika


Advertisement