Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Almanya Büyükelçiliği rezidansı önünde sabaha karşı ateş açıldığı bildirildi.
Yunan medyası, motosikletli dört kişinin Kalaşnikof silahlarla büyükelçilik rezidansı önünde havaya ateş açtığını, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını duyurdu.
Terörle mücadele ekiplerinin soruşturma başlattığı belirtilirken, rezidansın önünde 50 kadar mermi kovanının bulunduğu kaydedildi.
Almanya Büyükelçiliği rezidansı 1999'da 17 Kasım terör örgütü tarafından hedef alınmış ve binaya roketli saldırı düzenlenmişti.
Başbakan Antonis Samaras ve Kamu Güvenliği Bakanı Nikos Dendias'ın olayın ardından Alman Büyükelçisi'ne geçmiş olsun telefonu açtığı öğrenildi. - Atina
Son Dakika › Güncel › Yunanistan'da Almanya Büyükelçiliği Rezidansı Önünde Ateş Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?