Sivas'ın Ulaş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri tarafından ana caddelerde ve sokaklarda karla mücadele çalışmaları başlatıldı.
Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle ilçede trafiğin sorunsuz devam etmesi açısından karla mücadele ekipleri oluşturduklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi.
Göçgün, "Buzlanma olan yollarda ve risk teşkil eden bölgelerde tuzlama çalışmaları devam ediyor. Diğer taraftan karla mücadele ekipleri vatandaşlardan gelen ihbarları da anında değerlendirmeye alıyor ve ihbarın geldiği noktaya hareket ederek çalışmalarını o bölgede de sürdürüyor" diye konuştu.
İlçe halkının rahat etmesi için çalıştıklarını dile getiren Göçgün, çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Son Dakika › Güncel › Yurtta Kış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?