Zabıta Ekiplerinden Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zabıta Ekiplerinden Operasyon

01.03.2012 13:51

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin muhtelif yerlerinde cep telefonu satışı yapan seyyar satıcılara yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Emniyet Müdürlüğü ekipleri de operasyona katıldı.

Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Çiftçi de ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonları yerinde inceledi. Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ekipleri operasyonda ele geçirilen cep telefonlarının kaçak olup olmadığını kontrol etti.

Başkan Yardımcısı Çiftçi; "Operasyonların aralıksız süreceğini ve haksız kazanç elde eden kişilere karşı kesinlikle göz yummayacaklarını ifade etti"

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Belediye olarak haksız kazanç edenlerle mücadelemiz devam edecek diyerek açıklamasında şunları ifade etti:

"Zabıtamız ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde seyyar satıcılara yönelik bir operasyon düzenlediler. Yapılan operasyonlarda kaldırım işgaline de sebep olan kişiler hakkında yasal işlem düzenlendi ve mallarına el konuldu. Bu kapsamda yürütülen operasyonlar aralıksız devam edecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Ekiplerinden Operasyon - Son Dakika


Advertisement