Zanzibar'da Kurban Sevinci - Son Dakika
Güncel

Zanzibar'da Kurban Sevinci

Zanzibar\'da Kurban Sevinci

Türkiye Diyanet Vakfı, Tanzanya'nın özerk bölgesi Zanzibar'da Tumbatu adasındaki Müslümanlara teknelerle kurban eti ulaştırdı.

14.09.2016 10:01

Türkiye Diyanet Vakfı, Tanzanya'nın özerk bölgesi Zanzibar'da Tumbatu adasındaki Müslümanlara teknelerle kurban eti ulaştırdı.

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'in de gönüllü olarak katıldığı programda duygusal anlar yaşandı. Vakıf yetkililerini, adada Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler ilahilerle karşıladı.

Milli sporcu Kayaalp, Tumbatu adasında çok güzel bir şekilde karşılandıklarını belirterek, "Bütün çocuklar sıraya dizilerek bizleri ilahilerle karşıladılar. Büyük ilgi gösterdiler. Hepsin gözleri bizleri görünce güldü. 35 hisse kurban keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Çocukların ayaklarında ayakkabı yok, kaldıkları ortamdan da fakirliğin büyük olduğu görülüyor. Türkiye Diyanet Vakfı kardeşlerimize hayatlarında az tattıkları eti getirip, birkaç gün de olsa sofralarında olmasını sağladı. Yardımlarımızı yaparak, bu gençleri, çocukları sevindirmiş olduk. Bunun da mutluluğu içerisinde ülkemize döneceğiz inşallah " dedi.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, çocuklara güreş teknikleri göstermesi ilginç görüntüler oluşturdu. - Tanzanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zanzibar'da Kurban Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement