Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Girişimcilik Eğitim Programı" başlayacağı bildirildi.
Müdürlükten yapılan açıklamada, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan protokol gereği, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası arasında düzenlenen sözleşmeye göre dört gün sürecek eğitim programı için 10 kursiyerin seçiminin yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, eğitim sonunda KOSGEB'ten hibe kredisi almaya hak kazanan kursiyerlere, iş geliştirme adı altında verilen desteklere başvuru yapabilecekleri kaydedildi.
Son Dakika › Güncel › Zonguldak'ta Girişimcilik Kursları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.