Zonguldak'ta Kapuz Plajı'na Mavi Bayrak Ödülü - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Kapuz Plajı'na Mavi Bayrak Ödülü

Zonguldak\'ta Kapuz Plajı\'na Mavi Bayrak Ödülü

Zonguldak'ta, belediye tarafından işletilen Kapuz Plajı, kentin ilk mavi bayraklı plajı oldu.

05.06.2015 14:49

Zonguldak'ta, belediye tarafından işletilen Kapuz Plajı, kentin ilk mavi bayraklı plajı oldu.

Zonguldak Belediyesi, geçen yıl Şubat ayında kentin en gözde plajlarından Kapuz için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na mavi bayrak başvurusu yaptı. Bakanlık yetkilileri, geçen yıl periyodik aralıklarla su numunesi aldı, tesislerde incelemelerde bulundu. İnceleme sonunda 180 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki plaj mavi bayrakla ödüllendirildi.

Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, 2013'de faaliyete geçen Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi sayesinde denizin tertemiz olduğunu söyledi. Başkan Akdemir, "Kapuz plajımıza da bu arıtma tesisi sayesinde mavi bayrak aldık. Kentimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Akdemir, kentin ilk mavi bayraklı plajda sezonun 20 Haziran'da açılacağını söyledi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Kapuz Plajı'na Mavi Bayrak Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement