Zorlu Center'dan Seçkin Davet - Son Dakika
Güncel

Zorlu Center'dan Seçkin Davet

Zorlu Center\'dan Seçkin Davet

Contemporary Istanbul'un ikinci kez "Associate/Ortak Sponsor"u olan Zorlu Center, seçkin konuklarını sergi alanında ağırladı

21.11.2012 09:47

Sanata desteğini sürdüren Zorlu Center, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Contemporary Istanbul öncesinde seçkin isimleri buluşturduğu yeni bir davete imza attı. Türk Çağdaş Sanatının evrensel boyutlara taşınması ve çağdaş sanat alanındaki birikimin Türkiye'ye aktarılması amacıyla gerçekleştirilen Contemporary Istanbul'un "Associate/Ortak Sponsor"u olan Zorlu Center, fuar açılışından önce "yapım aşaması"nda özel VIP yemek davetinde iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile cemiyet hayatından çok özel konukları ağırladı.

Zorlu Center ev sahipliğinde, Contemporary İstanbul sergi alanında düzenlenen yemeğe Zorlu Ailesi'nden; Emre & Zeynep Zorlu, Olgun & Berrin Zorlu, Selen Zorlu Melik & Bakır Melik, Şule Zorlu Cümbüş & Serdar Cümbüş katıldı. Ayrıca davete; Rabia & Ali Güreli, Leyla Alaton, Vedat Alaton, Ebru Özdemir, Füsun Eczacıbaşı, Nezih Barut, Berrak Barut, Ayşegül & Doğan Karadeniz, Hasan Bülent Kahraman, Mahide & Emre Kurttepeli, Billur Tansel gibi isimlerin sıra iş ve sanat dünyasının temsilcileri, koleksiyonerler, Contemporary İstanbul ve Zorlu Gayrimenkul yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çağdaş sanatın takipçisi ünlü isimler aynı zamanda, Contemporary İstanbul'da eserleri herkesten önce özel rehberli tur eşliğinde görme fırsatı yakaladı.

Zorlu Center, 22-25 Kasım tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ve İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Contemporary İstanbul süresince konuklarını özel loungeunda ağırlayacak. 2013 yılında açılarak yeni bir sanat platformu oluşturacak olan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, bu yıl yedincisi düzenlenen Contemporary Istanbul'da Zorlu Center Yayınları'nın ikincisi olan "Obje'ct" kitabının lansmanını yapacak. Aynı zamanda Zorlu Center Yayınlarının üçüncüsü olarak uluslararası lansmanı 2013 yılında yapılacak; "Making of: Architectural Objects" projesinde yer alan ve fotoğrafları Cemal Emden tarafından çekilen 10 mimari yapının özgün parçalarının üretim ve uygulanış biçimleri fotoğraf seçkisi Zorlu Center Lounge sergi alanında görülebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zorlu Center'dan Seçkin Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement