Zorunlu Din Dersi Kaldırılsın" Eylemi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zorunlu Din Dersi Kaldırılsın" Eylemi

Zorunlu Din Dersi Kaldırılsın" Eylemi
05.10.2014 14:33

Pir sultan Abdal Kültür Derneği İstanbul Şubelerine bağlı bir grup, zorunlu din dersinin kaldırılması için Kadıköy'de oturma eylemi yaptı.

Pir sultan Abdal Kültür Derneği İstanbul Şubelerine bağlı bir grup, zorunlu din dersinin kaldırılması için Kadıköy'de oturma eylemi yaptı.

Altıyolda saat 13.00 sıralarında toplanan 50 kişilik grup, ellerinde pankart ve dövizlerle, sloganlar atarak, zorunlu din dersinin kaldırılmasını istedi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun da destek verdiği eylemde yapılan basın açıklamasında, hükümetin zorunlu din dersi uygulamasını kaldırması gerektiği, bu konunun sadece Alevi derneklerinin değil, herkesin sorunu olduğu ifade edildi. Açıklamanın ardından grup oturma eylemi başlattı.

Alkışlarla ve sloganlarla bir saat devam eden eylem olaysız bir şekilde sona erdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zorunlu Din Dersi Kaldırılsın' Eylemi - Son Dakika


Advertisement