Küçükçekmece'de sahne alan sanatçı Züleyha, Zülfü Livaneli'nin en sevilen şarkılarını hayranları için söyledi.
Zülfü Livaneli'nin 2009 yılında kendi sahnesinde yer vererek, 'Yiğidim Aslanım' adlı eserini okutmasının ardından müzik dünyasına atılan Züleyha, Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde keyifli bir konser verdi.
Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Züleyha, Zülfü Livaneli'nin en sevilen şarkılarını yorumladı. Konser boyunca samimi ve mütevazı davranışlarıyla beğeni toplayan Züleyha'ya söylediği şarkılarda konuklar alkışlarla eşlik etti.
Zülfü Livaneli tarafından bestelenen 'Leylim Ley' isimli şarkıyla konserin açılışını yapan sanatçı, repertuvarında Sezen Aksu ve Ahmet Kaya tarafından seslendirilen Livaneli şarkılarına da yer verdi. Livaneli'nin asistanlığını yaparken kendisini sahnede bulan ve dinleyicinin gönlüne girmeyi başaran Züleyha, performansıyla Küçükçekmecelilerden tam not aldı.
Okuduğu hareketli türkülerle de dinleyenlerine eğlenceli dakikalar yaşatan sanatçı, konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve emeği geçenlere teşekkür etti. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Züleyha'dan 'Livaneli' Şarkıları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.