İstanbul Güngören'de, İBB'nin yaptığı yol tamiri esnasında 46 gün içinde üçüncü kez çökmüş, seyir halindeki bir aracın çukura düşme anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiştir. Esnaf ve vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak sorunların çözülmesini istemektedir.
İstanbul Güngören'de 46 gün içinde üçüncü kez çöken yol, yoldan geçerken seyir halindeki bir otomobilin çukura düşmesiyle tekrar gündeme geldi. Esnaf, belediye yetkililerine altyapı sorununu çözmeleri için çağrıda bulundu.
İstanbul Güngören'de bir ay önce devam eden İSKİ çalışmaları sırasında tekrar çöken yol, çevredeki iş yerlerinin bodrum katlarını suyla doldurdu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul Güngören'de İSKİ'nin çalışmaları sırasında bir ay önce çöken yol yeniden çöktü. Yağışlar sonrası tıkanan kanalizasyon nedeniyle meydana gelen olay esnafın iş yerlerini su bastı. Yaşanan süreç esnafın şikayetleri ve güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
İstanbul Güngören'de İSKİ ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında yolda çökme meydana geldi ve iki kamyon çukura düştü. İtfaiye ve belediye ekipleri, yaklaşık 3 saat süren çalışma ile kamyonları kurtardı. Çöken yol ise trafiğe kapatıldı.
İstanbul Güngören'de yapılan bir çalışma sırasında yol çöktü ve iki kamyon oluşan çukura düştü. Olay sonrası güvenlik önlemleri alındı ve kurtarma çalışmaları sürüyor.
İstanbul Güngören'de İSKİ ekiplerinin çalışmaları sırasında meydana gelen çökme sonucu 2 kamyon çukura düştü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çökme anı güvenlik kameralarına yansıdı.
İstanbul Güngören'de bulunan 4 katlı kumaş imalathanesinin-3. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
İstanbul Güngören'de bulunan bir kumaş imalathanesinin depo katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
GÜNGÖREN'de bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Kumaşların bulunduğu depodaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle apartman sakinleri tahliye edildi.
GÜNGÖREN'de bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Kumaşların depolandığı bodrum katındaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında mahalle sakinleri apartman sakinlerini uyararak yardım çağrısında bulundu. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, soğutma çalışmaları devam ediyor.
İstanbul Güngören'de yaşanan olayda, tartışan 2 kişiden biri diğerini tekme, tokat ve yumruk atarak dövdü. Kızgın adam, dayağın etkisiyle yere düşen şahsı fotoğrafını çekip dövmeye devam etti. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
İstanbul'un Güngören ilçesinde ikinci el eşya satan bir dükkanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, dükkandaki depo kısmında çıktı ve kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, dükkanda maddi hasar meydana geldi. Olay anları ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Güngören'de, hızla çıkan otomobil girdiği iş yerinde çay molasında olan bir işçiyi yaraladı. Kaza sonrası araç olay yerinden kaçarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Güngörende ters şeride girmek isteyen bir otomobil zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada yaralanan 1i ağır 2 kişi hastaneye kaldırılırken olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Güngören'de 5 katlı bir binanın çatısı çöktü: 1 yaralı Güngören'de 5 katlı bir binanın çatısı çalışma sırasında çöktü, bir kişi yaralandı.
GÜNGÖREN'de büfeye giren kar maskeli 5 hırsız, kısa sürede sigaraları ve kasadaki paraları çalarak kayıplara karıştı.
- Güngören'de 5 katlı binada yangın paniği Güngören'de beş katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
3'üncü kattan düşen kediyi böyle yakaladıİSTANBUL Güngören'de bir esnaf sokakta çay içtiği sırada 3'üncü kattan düşen kediyi havada yakaladı.
GÜNGÖREN'de, sokakta çay içen esnaf, binanın 3'üncü kat penceresinden düşen kediyi havada yakaladı.
Güngören'de 4 katlı işyerinde yangın: 5 kişi dumandan etkilendi Güngören'de ayakkabı üretim atölyesi olarak kullanılan 4 katlı iş yerinde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi.
GÜNGÖREN'de 5 katlı binada çıkan yangında hayatını kaybeden 5 işçiden 3'ünün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Suriye'ye gönderildi.
İstanbul Güngören'de tekstil atölyesinde çıkan yangınla ilgili incelemeler devam ediyor. Dün gerçekleşen yangında yabancı uyruklu 4 kişi hayatını kaybederken, bugün yapılan çalışmalarda 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
GÜNGÖREN'deki fermuar atölyesindeki yangın ve patlamada 4 kişi ölmüş, 6 kişi de yaralanmıştı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Güngören'deki tekstil imalathanesinde çıkan ve yabancı uyruklu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın hakkında açıklama yaptı. Açıklamada işyeri yetkililerinden 4 kişinin olayın şüphelisi olarak gözaltına alındığı ifade edilirken soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü belirtildi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Güngören'deki tekstil imalathanesinde çıkan ve yabancı uyruklu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin açıklama yaptı.
Son dakika: İstanbul Güngören'de öğlen saatlerin tekstil malzemeleri üretilen 4 katlı binada yangın çıktı. Alevlerden kendilerini korumak için tuvalete kilitleyen yabancı uyruklu 4 işçi yaşamını yitirdi.
Son dakika 3. sayfa haberine göre İstanbul Valiliği, Güngören'deki yangında yabancı uyruklu 4 işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı İstanbul Valiliği, Güngören'deki tekstil imalathanesindeki yangına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, alevlerden korunmak için kendilerini tuvalete kilitleyen yabancı uyruklu 4 işçinin...
İstanbul'da bir fermuar atölyesinde yaşanan yangın sonrasında, bir işçinin binanın birinci katından atlaması ile yakındaki caminin önündeki sokakta cuma namazı kılanların yükselen alevler ve patlamayla bir anda kaçmaya başladığı o anlar çevredeki güvenlik kameralarına kaydedildi.
Son dakika: Güngören'de bir iş yerinde henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın sırasında patlamalar meydana gelirken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Güngören boya imalathanesinde korkutan yangın.
İstanbul'daki bir bakır atölyesinden 200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşlara "Bir şey olmaz abla" demesi pes dedirtti. Polisler her yerde bakır hırsızlarını arıyor.
Güngören'de son depremde hasar gören binanın yıkım kararı çıktı Depremden sonra mühürlenen binanın yıkım kararı çıktı İstanbul'da, meydana gelen depremde hasar görerek mühürlenen Güngören'deki 5 katlı binada yapılan incelemenin ardından yıkım kararı çıktı.
2. kattaki dairenin balkonunda çökme yaşandı, bina boşaltıldı Güngören'de bulunan 4 katlı binanın ikinci katındaki dairenin balkonunda çökme yaşandı.
2. kattaki dairenin balkonunda çökme yaşandı bina boşaltıldı Güngören'de bulunan 4 katlı binanın ikinci katındaki dairenin balkonunda çökme yaşandı.
GÜNGÖREN'DE ÇATLAKLAR OLUŞAN 4 KATLI BİNA BOŞALTILDIHaber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA) GÜNGÖREN'DE, dün 3.9 büyüklüğündeki deprem sonrası, çatlaklar oluşan 4 katlı bina boşaltılarak, mühürlendi.
İstanbul'da da 14 mahallede yapılan muhtarlık seçimlerinin sona ermesinin ardından Güngören Sanayi Mahallesi'nin yeni muhtar adayı belli oldu.
İstanbul'da 14 mahalledeki muhtarlık seçimleri için oy kullanımı saat 17.00 itibarıyla tamamlandı.
İstanbul'da 14 mahallede, çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için yaklaşık 71 bin seçmen sandık başına gitti.
Ölüm ya da farklı sebeplerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde ilgili Yüksek Seçim Kurulu'ndan, bugün seçimlerin tekrarlanması ve ara seçim yapılması kararı çıkmıştı. Türkiye genelinde bugün 753 yerde muhtar seçimi yapılacak. Seçimle İstanbul'da da 14 mahallenin, yeni muhtarları netleşecek. 71 bin vatandaşın oy kullanacağı İstanbul'da 11'i kadın 62 muhtar adayı yarışıyor. 08.00'da başlayan oylama işlemi saat 17.00'da bitecek.
İstanbul'da 14 mahallede muhtarlık seçimi 71 bin seçmen sandık başına gitti İstanbul'da 14 mahallede, çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için yaklaşık 71 bin seçmen sandık başına gidiyor.
İstanbul'da çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için 14 mahallede yaklaşık 71 bin seçmen pazar günü sandık başına gidecek. 14 mahalledeki muhtar adayları seçilebilmek için aralıksız çalışmalarını sürdürürken, mahallelere pankartlar asıldı, el ilanları dağıtıldı ve kapı kapı dolaşılarak vatandaşlardan oy istendi.
İstanbul'da 14 mahallede, çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için yaklaşık 71 bin seçmen pazar günü sandık başına gidecek.
İstanbul'da 14 mahalle, 6 Haziran günü yapılacak seçimle yeni muhtarlarını seçecek. Muhtar adayları, seçime günler kala kapı kapı dolaşarak oy istemeye sürdürürken, mahalleliler, sağlık ocağı ve yeşil alan istiyor. Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi'nde vefat eden muhtar babasının yerine aday olan Ergün Akgün, "Nasip olursa biz devam ettireceğiz. İnşallah mahallemizi daha güzel yerlere getirebilmek için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.
Güngören'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan zeminde kontrolü kaybeden kamyonetin kaldırımdaki yayaya çarptığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Ali Turan ve hafif şekilde yaralanan kamyonet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Güngören'de husumetli olduğu kişinin aracını kundaklayan şahıs, polis ekiplerince 45 güvenlik kamera görüntüsünün incelemesinin ardından yakalandı.
Güngören bir ayakkabı imalathanesinde önce küçük çaplı bir patlama meydana geldi, ardından yangın çıktı.
GÜNGÖREN'de 4 katlı binanın çatı katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı.
Güngören'de bulunan bir iş hanında çıkan yangın paniğe neden oldu.
GÜNGÖREN'de gece saatlerinde 4 katlı bir iş merkezinin zemin katındaki deri atölyesinin çatıya uzanan havalandırma bacalarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAGüngören'de gece saatlerinde 4 katlı bir iş merkezinin zemin katındaki deri atölyesinin çatıya uzanan havalandırma bacalarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Güngören'de bir iş yerinde hırsızlık yaparken polislere yakalanan 2 şüphelinin kaçma anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
GÜNGÖREN'de bir iş yerinden akü çalarak kaçan şüpheliler mahalle bekçileri ve polis ekipleri tarafından yakalandı.
Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/ GÜNGÖREN'de bir iş yerinden akü çalarak kaçan şüpheliler mahalle bekçileri ve polis ekipleri tarafından yakalandı.
Güngören Sanayi Mahallesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir araç kundaklandı.
İstanbul Güngören'de eski kız arkadaşıyla tartışan silahlı maganda, caddede terör estirdi.
Güngören'de silahlı maganda eski kız arkadaşının iş yerine kurşun yağdırdı Dehşet anları kameralara yansıdıİSTANBUL - Güngören'de eski kız arkadaşıyla tartışan silahlı maganda, caddede terör estirdi.
İstanbul'da eski kız arkadaşıyla tartışan silahlı maganda, caddede terör estirdi. Kız arkadaşının çalıştığı iş yerini kurşunlayan zanlı, kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.00CHP Genel Başkanı Kemal Kılaıçdaroğlu, Kastamonu Araç Dernek Federasyonu "Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi"ne katılacak.
İstanbul Güngören'de 5 katlı bir binanın çatı katı henüz bilinmeyen nedenden dolayı alev alev yandı.
1- DENİZ ULAŞIMINA SİS ENGELİ (1)İSTANBUL BOĞAZI KAPATILDI, BAZI VAPUR SEFERLERİ İPTALHaber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHAİstanbul'da etkili olan sis deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor.
Güngören’de 5 katlı bir binanın çatı katı henüz bilinmeyen nedenden dolayı alev alev yandı.
GÜNGÖREN'de gece saatlerinde 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuya yol açtı.
5 katlı binanın çatısı alev alev yandıİSTANBUL - Güngören'de 5 katlı bir binanın çatı katı henüz bilinmeyen nedenden dolayı alev alev yandı.
Haber - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAGüngören'de gece saatlerinde 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuya yol açtı.
* Güngören'de trafodaki arıza nedeniyle elektrikler yaklaşık 1,5 saat kesildi.
Siirt'in şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK'lı teröristlerin karayoluna tuzakladıkları bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan 8 askerden biri olan 6 aylık er Ömer Erüstün'ün (20) İstanbul Güngören'deki baba ocağına ateş düştü.
Siirt'te şehit olan 8 askerden biri olan er Ömer Erüstün'ün İstanbul Güngören'deki babaevi Türk Bayraklarıyla donatıldı.
Siirt’te PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan 8 askerden Jandarma Er Ömer Erüstün İstanbul’daki baba evine ateş düştü.
Güngören'deki bir ayakkabı imalathanesinde yangın çıktı.
Haber-kamera.Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA Olay, Güngören Sanayi Mahallesi Saadet sokakta bulunan 5 katlı bir binanın 3.katında bulunan bir ayakkabı imalathanesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi.
Güngören'de Yoldan Geçen Afgan Uyruklu Khalil Abdulrezzak'ın Üzerine Yük Asansörü Düştü. Asansörün Altında Kalan Abdulrezzak Feci Şekilde Can Verdi.
Güngören'de nakış işi yapan Mehmet Omak'ın boynundan ve kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi kardeşi Süleyman Omak'ın da sırtından bıçaklanarak yaralanması olayına ilişkin, polis çalışma başlattı.
Güngören'de aynı sokakta nakış atölyesi işletmeciliği yapan iki aile arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti
Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri uzun zamandan beri takip ettikleri 4 şüpheliyi yakaladı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.