4 yaşındaki çocuğun 12'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş - Son Dakika
3.Sayfa

4 yaşındaki çocuğun 12'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş

Beylikdüzü'nde 4 yaşındaki bir çocuk oturdukları sitenin 12'nci katından düştü ve o anlar kameraya yansıdı. Öte yandan feci şekilde can veren çocuğun ikiz kardeşinin de geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği öğrenildi.

05.07.2020 15:15  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde 4 yaşındaki bir çocuk, oturdukları sitenin 12'nci katından düştü. Feci şekilde can veren çocuğun ikiz kardeşinin de geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği öğrenildi. Düşme anı kameraya yansıyan çocuğun ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay, Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde lüks bir sitede saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Evde dedesi ile birlikte olan 4 yaşındaki Doruk T., bilinmeyen bir nedenle 12. kattan düştü. Komşularının haber vermesi üzerine olayı fark eden dede sinir krizi geçirdi. Olay anında dışarıda olan anne ve baba da olayı duyunca sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

4 yaşındaki çocuğun 12'inci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş

İKİZ KARDEŞİ DE GEÇEN YIL ÖLMÜŞ

Feci şekilde can veren çocuğun ikiz kardeşinin de geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği ve acılı annenin hamile olduğu öğrenildi. Doruk T.'nin düşme anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

4 yaşındaki çocuğun 12'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş
4 yaşındaki çocuğun 12'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş
4 yaşındaki çocuğun 12\'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 4 yaşındaki çocuğun 12'nci kattan düşme anı kamerada! İkizi de geçen yıl hayatını kaybetmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Ayşegül: Böyle sorumsuz anne babalara bu Allahın imtihanı yaşlı başlı dedeye çocukmu emanet edilir.Birde sinir krizi geçiriyorlar yavrum ya kimbilir nasıl can verdi yazıklar olsun sizin gibi anne babalara.Doğur dünyaya getir sonra bakmaktan gocun birilerine bırak sonrada ah yavrum vah yavrum.Ben yeğenlerimi gözümden bir an bile ayırmıyordum büyüdüler hala üstlerine titriyorum anne olmadıgım halde zaten annelik doğurmakla olmuyor bunu bir kez daha anladık 6 4 Yanıtla
  • Efe: Bakamiyacsan nie böyle yapıyorsun insanın psikolojisini bozuyorsunuz , yazik günah değil mi 6 2 Yanıtla
  • Efe: Bakamiyacsan nie böyle yapıyorsun insanın psikolojisini bozuyorsunuz , yazik günah değil mi 4 2 Yanıtla
  • Huzur: Bu ikinci kez oluyorsa bun da bir is war gunahlarini almayim hani sey diyeceyim kasti olabilirmi 3 3 Yanıtla
  • Adana 01: Kardes demir korkuluk yaptırsanıza evinizde kücük çocuk var sonucta 5 0 Yanıtla
  • Paşa: Abuk sabuk yorum yapmayın acı kader Allah sabır versin 3 2 Yanıtla
  • Kahveli cadii: Bir yangına ne kadar körükle gidilirse o kadar gitmişsin yazık bee biraz elini vicdanına koy da yorum yaz o annenin içi yanıyo birde böyle yorumlar yazarak yakıyorsunuz nerden biliyorsun o annenin babanın sorumsuz olduğunu tanıyormusun bir önce ki evladını neden kaybettiğini biliyormusun... senin ablan veya abinde senin gibi cahile Bırakıyo bak çocuklarını 1 1
  • Oku: Geçen yıl kaybetmişler diyor, aynı şekilde demiyor 0 1
  • Kahveli cadii: Apartman yönetmeliklerinde cephelere kötü görünüm oluyor ve farklılık yaratılıyor dıye bi çok sitede izin verilmiyor 0 1
  • ebru: Şimdi sana anlatayım ; ilk çocuk camdan düşüp ölmedi , ikiz olarak hayata merhaba dediler ve sağlık sorunları vardı ; maalesef 3 sene önce , ikizi sağlık problemlerinden ötürü tedavi gördüğü HASTANEDE vefat etti ; doğduğu andan itibaren eve sayılı geçmiştir . Bu arada anne 5,5aylık hamile ... ağzından çıkanı kulağın duysun !!!!!terbiyesiz 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı
    01:53 Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerine katılan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerin önüne kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe duyuyor ve can güvenliğinden endişe ettiğini belirtiyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

  • Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı
    01:38 Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerinde aday olan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerde kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe ediyor ve can güvenliğinden endişe duyuyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

  • Tekirdağ'da Jandarma Ekipleri Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi
    01:28 Tekirdağ'da Jandarma Ekipleri Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

    Tekirdağ'ın Saray ilçesinde devriye görevi yapan Jandarma ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın üzerinde yaptıkları aramada 8 gram esrar ve 5 gram metamfetamin isimli sentetik uyuşturucu madde buldu. Gözaltına alınan şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurma suçundan işlem başlatıldı.

  • İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada
    01:10 İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayıp aşağı düştü. Ağır yaralanan genç, cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılan genç hakkında inceleme başlatıldı.

  • Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü
    00:58 Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayarak aşağı düştü. Olay anı cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Edirne'de Şehit aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi
    00:09 Edirne'de Şehit aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Şehit aileleri ve Gaziler ile iftarda bir araya geldi. Edirne Valiliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve Gazilerin katılımıyla iftar programı düzenlendi. İftar öncesi masaları dolaşan Edirne Valisi Yunus Sezer ve Eşi Canan Sezer, şehit aileleri ve Gazilerin hatırlarını sordu.

  • Manisa'da pala ve satırlı kavga kamerada
    23:56 Manisa'da pala ve satırlı kavga kamerada

    Manisa'da geçtiğimiz günlerde iki grup arasında çıkan pala ve satırlı kavga, güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.


Advertisement