ADYAR İyilikspor Yeşil Sahada! - Son Dakika
Güncel

ADYAR İyilikspor Yeşil Sahada!

ADYAR İyilikspor Yeşil Sahada!

Sivil Toplum Örgütlerimizin arka arkaya gerçekleştirdikleri projeler içinde en önemli yer ve konumlardan birine sahip olan Adana İnsani Yardım Derneği ADYAR, insanları mutlu etmeye devam ediyor.

17.05.2012 16:52  Güncelleme: 16:51

Ardı ardına gerçekleştirdiği Sosyal İçermeli projeksiyonlarla ADYAR, göz kamaştırıyor. Hizmetlerini aralıksız bir şekilde uygulayan dernek ilgilileri; "iyiliğin hiçbir zaman kesintiye uğratılmaması için ellerinden gelen bütün çabayı harcayacaklarını, kendilerine gönül veren insanları mutlu etmeye devam edeceklerini, hayatın öznesinde en önemli yer tutan realitelerimizden başlıcası olan "iyiliğin daha da yaygınlaşması" ve uygulanması için gayretlerinin artarak devam edeceğini ifade ettiler.

Adana Valiliğinin Koordinasyonunda; Adana İnsani Yardım Derneği ADYAR tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığına bağlı SODES tarafından finanse edilmekte olan:

"Yetim, öksüz ve sahipsiz çocukları topluma kazandırma projesi" kapsamındaki Etüt Kursuna katılan kursiyerlere yazlık giyimler hediye edildi.

Etüt sonrası gerçekleştirilen kısa "Film gösterimi" ve bilinçlendirici rehberlik çalışmalarının ardından;

Sekizinci ve Dokuzuncu sınıf kursiyerleri, toplu olarak sportif ve dinlendirici çalışmalara katılmak üzere Halı Saha çalışmasına götürüldü. Keyifli geçen futbol müsabakası sonunda, mutluluktan yorulan bütün kursiyerler, kendilerine tahsis edilen servis araçlarıyla evlerine uğurlandı.

"Allah İyilik Edenleri Sever!" düsturu ile hareket eden ADYAR, farklı hizmet kolları için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü, zamanı geldiğinde bu tür yararlı çalışmaları kamuoyu ile büyük bir memnuniyetle paylaşıp duyuracaklarını ifade ettiler.

ADYAR yetkilileri, herkesi; "İyiliğe Bekliyoruz!" çağrısı ile karşılıklı görüşmek ve paylaşmak adına "İyiliğe davet" ediyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ADYAR İyilikspor Yeşil Sahada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement