Balıkesirspor Kritik Virajda - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Kritik Virajda

Ptt 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Almina Yeni Malatyaspor'a tek golle mağlup olan Balıkesirspor yarın alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

08.04.2016 14:49

Ptt 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Almina Yeni Malatyaspor'a tek golle mağlup olan Balıkesirspor yarın alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Oktay Taş yönetecek. Kırmızı beyazlılarda cezalı olan İlhan Eker Kayseri Erciyesspor'a karşı forma giyemeyecek. Balıkesirspor'da sakatlıkları geçen Hüseyin Tok, Tadic ve Yiğit'in ise 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

TRT Spor'dan naklen yayınlanacak maçın bilet fiyatları kapalı tribün 10 TL, maraton 5 TL ve kale arkası 4 TL olarak belirlendi. Teknik Direktör Reha Erginer, mutlak 3 puanı hanelerine yazdırmaları gerektiğini belirterek, "Ligin sonuna yaklaşıyoruz. İlk 2 ile aramızdaki puan farkı açıldı ancak play Off iddiamız devam ediyor. İlk 6 yarışında var olmak için kazanmak zorundayız. Kayseri Erciyesspor karşısında bir sürpriz yaşamak istemiyoruz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Kritik Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement