Aç kalan fareler yolu bastı - Son Dakika
Güncel

Aç kalan fareler yolu bastı

Tekirdağ'da aç kalan fareler İstanbul yolunu bastı. Yolda yiyecek arayan fareler zaman zaman ezilme tehlikesi yaşarken, fareleri gören sürücüler şaşkınlığını gizleyemedi.

07.04.2021 10:16  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul- Tekirdağ çevre yolunda asfalta çıkan fareler emniyet şeridinde bir süre yiyecek bir şeyler aradı. Trafiğin yoğun olmasına karşın emniyet şeridinde görülen fareler, zaman zaman yoldan geçen araçların altında ezilme tehlikesi geçirdi.

SÜRÜCÜLER ŞAŞKINLIK YAŞADI

Boyutlarının büyük olmasıyla da dikkat çeken yol basan fareleri görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Ayrıca yolun kenarındaki otların arasında çok sayıda fare deliği olduğu gözlendi.

Aç kalen fareler yolu bastı
Aç kalen fareler yolu bastı
Aç kalan fareler yolu bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aç kalan fareler yolu bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ufuk : Etrafa hastalık yayarlar zehirleyin ölsünler 24 11 Yanıtla Emirhan7: Bence kendine işkence etme ALLAHİN sana vermiş olduğu Beynini kullanmayı dene cahil senin ne faydan var dünyaya senin gibiler zehirlenmeli hayvan düşmanları 1 1
  • vatandaş : ne yapsın fareler insanlar onların yaşam alanlarını yok edip beton binalara çevirdiler ekolojik denge bozuldu bence farelerinde doğada görevleri var zehirlensin diyenler merhamet yoksunudur allah onları yarattı ise bir sebebi vardır 28 4 Yanıtla
  • Hk: Doğa daki hiç bir canlıya zarar verilmemelidir. 20 1 Yanıtla
  • Abdurrahman: Bugün yada yarın o bölgede sel yada doğal felaketler olabilir hayvan lar önce algılama yapar her zaman 15 1 Yanıtla
  • osman: doğa işini bilir onlarda canlı 12 2 Yanıtla
  • ömer: virüs sepiyorlar 11 1 Yanıtla
  • Nevriye genc: Bir canlıyı zehirleyin diyecek kadar insan degilsiniz 8 3 Yanıtla
  • A: Yazik onlarda can tasiyo ne ne zehirlemesi. Onlarında bi görevi var Allah hiç bir canlıyı sebebsiz yaratmaz. 8 3 Yanıtla
  • Göksel Belet : Bunlar fare değil sıçan 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement