Bursa'da Gazinocular Kralı Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gazinocular Kralı Gözaltında

Bursa\'da Gazinocular Kralı Gözaltında

Bursa Emniyet Müdürlüğü, gazinolarda sigortasız konsomatris ve garson çalıştırıp bunların sosyal haklarını vermeyen ve şikayet üzerine rüşvet karşılığı usulsüz evrak düzenlettiği öne sürülen 3'ü SGK görevlisi toplam 8 kişiyi gözaltına aldı.

05.06.2013 11:38

Bursa Emniyet Müdürlüğü, gazinolarda sigortasız konsomatris ve garson çalıştırıp bunların sosyal haklarını vermeyen ve şikayet üzerine rüşvet karşılığı usulsüz evrak düzenlettiği öne sürülen 3'ü SGK görevlisi toplam 8 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar arasında Bursa'da 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen sinema oyuncusu Zerrin Egeliler'in eşi Fahri Balcı da bulunuyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, ihbar üzerine, sigortasız konsomatris ve garsonları çalıştırdıkları öne sürülen bazı gazinoları araştırdı. Savcılık tarafından alınan izinle bazı gazinoların, çalıştırdığı personelin sigortasını ödemediği veya eksek yatırdığını, gazino sahiplerinin işten çıkan bazı kişilerin SGK'ya yaptıkları şikayeti ise rüşvet karşılığı usulsüz evrak hazırlattığını belirledi. Bunun üzerine dün gece başlatılan operasyonda, 3'ü SGK deneticisi diğerleri ise gazino sahibi ve aracılık yapmakla suçlanan toplam 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasında Bursa'da Gazinocular Kralı olarak bilinen ve sinema oyuncusu Zerrin Egeliler'in eşi Fahri Balcı da bulunuyor. Zanlıların, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye çıkartılması bekleniyor.

Balcı bir süre önce de yine gazinoculara yönelik yapılan operasyonda, konsomatrisleri döverek ve tehdit ederek zorla senet imzalattığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Balcı, çıkartıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gazinocular Kralı Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement