Bursa'da Kargo Şirketinde Kuru-Sıkı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kargo Şirketinde Kuru-Sıkı

Bursa\'da Kargo Şirketinde Kuru-Sıkı

Bursa'da bir kargo şirketi çalışanı sabah teslim edeceği malzemeleri indirirken silahlarda kullanılan mermi dolu kutu tespit edilemeyen bir nedenden dolayı ateş aldı.

29.09.2014 22:26  Güncelleme: 09:31

Bursa'da bir kargo şirketi çalışanı sabah teslim edeceği malzemeleri indirirken elinden düşürdüğü kuru sıkı tabir edilen silahlarda kullanılan mermi dolu kutu tespit edilemeyen bir nedenden dolayı ateş aldı. Kısa süreli paniğe neden olan patlamadan sonra 53 yaşındaki Yasin Çakır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Şehreküstü Mahallesi Haşim İşcan Caddesi'nde bulunan bir kargo şirketinin şubesinde patlama yaşandı. Yasin Çakır isimli çalışan Saat 20.30 sıralarında ertesi gün teslim edeceği malzemeleri şubeye indirirken Bursa'da av malzemesi satan bir işyerinin İstanbul'dan satın aldığı içersinde kuru-sıkı tabancalarda kullanılan mermilerin bulunduğu kutu yere düşünce patladı. Paniğe neden olan patlamada Yasin Çakır karın bölgesinden hafif yaralanınca hemen hastaneye kaldırıldı. Haber verilmesi sonucu belirtilen adrese gelen polis ekipleri konuyla ilgili bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kargo Şirketinde Kuru-Sıkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement