Annesinin emzirerek beşiğine yatırdığı 2 günlük bebek yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Annesinin emzirerek beşiğine yatırdığı 2 günlük bebek yaşamını yitirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde annesinin emzirdikten sonra yatırdığı 2 günlük bebek, beşikte hareketsiz halde bulununca hastaneye kaldırıl ancak kurtarılamadı. Bebeğin emzirme sonrası nefes borusuna anne sütü kaçtığı için yaşamını yitirdiği düşünülüyor.

07.08.2022 19:50  Güncelleme: 21:39

İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, 5 Ağustos'ta 'Kadra' isimli bir erkek çocuğu doğuran Suriye uyruklu Yasemin Yahya, bebeğini emzirdikten sonra beşiğine yatırdı. Sabah uyanan Yasemin ve Enes Yahya çifti, oğullarını hareketsiz görünce özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirdi.

BEBEK YAŞAMINI YİTİRDİ

Kadra bebek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

NEFES BORUSUNA ANNE SÜTÜ KAÇTIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Bebeğin emzirme sonrası nefes borusuna anne sütü kaçtığı tahmin ediliyor. Kesin sonuç otopsi raporu ile belli olacak. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Annesinin emzirerek beşiğine yatırdığı 2 günlük bebek yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Annesinin emzirerek beşiğine yatırdığı 2 günlük bebek yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sami Göksu: Ben bir baba olarak evladını tek başıma büyüttüm her yemekten sonra gazını çıkarmadan uyutmadım ağzından yemek salya geldimi diye bakmadan yatırmadım sanırım anne biraz acemi ce davranmış başları sağol sun cennet çocuğumuza rahmet dilerim 2 1 Yanıtla

Advertisement