Camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki paraları çalan hırsızlar tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki paraları çalan hırsızlar tutuklandı

Bursa'da girdikleri camide önce dua edip, ardından yardım kutusunu kırıp içindeki 150 lirayı çalan 2 hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21.11.2019 16:52  Güncelleme: 17:07

Bursa'da girdikleri camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki 150 lirayı çalan 2 hırsız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

DUA ETTİKTEN SONRA YARDIM PARALARINI ÇALDILAR

Bursa'da şehir merkezindeki bir camiyi mesken edinen hırsızlar, 2 kez hırsızlık yapmak için geldi. Camiye giren hırsızlar önce cep telefonlarını şarja taktı, sonra ellerini açıp dua etti. Daha sonra hırsızlık yapmaya başlayan hırsızlar, önce yardım kutusunu kırıp içindeki 150 lirayı çaldı. Ardından imamın odasına yönelen hırsızlar, kilitli kapıyı ayaklarıyla kırıp, buradaki takvim paralarını da çaldı. Hırsızların dua etmesi, yardım kutusunun içindeki paraları çalması ve imamın odasının kapısını kırması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki paraları çalan hırsızlar tutuklandı

TUTUKLANDILAR

Hırsızların caminin içindeki rahat tavırları bu kadar da olmaz dedirtirken, polis ekipleri hırsızları yakalamak için operasyon başlattı. Polis ekipleri çalışmalarının ardından hırsızların Z.T. ve B.S. olduğunu belirledi. Ekipler şüphelileri saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki paraları çalan hırsızlar tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Camide önce dua edip, ardından yardım kutusundaki paraları çalan hırsızlar tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • emreyiçokseviyorum: bu kaçıncı artık bilmiyorum. gençlik bitti eğitim bitti aile kavramı yok oluyor bireyler desen çoğu bunalımda ve kimisi intihar ediyor yada ona benzer şeyler. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. suçlu kimi bunu hiç bilmiyorum. lakin Rabbim sabır versin akıl versin şeytana uğratmasın. bunun 150 tl için yapıldığını duyunca daha da kötü oluyor insan. yetkililer duyun demiycem anneler babalar siz duyun çoluğunuzun çocuğunuzun yanında olun. yazık giden ömürden gidiyor. birbimize sahip çıkalım... 3 0 Yanıtla
  • .: Allah ıslah etsin 1 1 Yanıtla
  • Vatansever: Kesin ihtiyaçlari var helal hos olsun 1 1 Yanıtla
  • .: Yazıklar olsun 0 1 Yanıtla

Advertisement