Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Magazin

Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Can Kırıkları'nın 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan dizisnin yeni bölümünde Zeynep, Ercüment Karadağ'dan intikamını almak için yemin ediyor.

23.10.2018 16:05  Güncelleme: 16:12

ATV'nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Can Kırıkları'nın 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde , Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Ali Yücesoy'un rol aldığı Can Kırıkları dizisinin yeni bölüm fragmanında vurulan Aslan ölüyor mu? İşte, ayrıntılar..

CAN KIRIKLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla'yı Zeynep'in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment'in telefonunu kullanarak Cihan'ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar'ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep'in Ercüment'le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep'in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

CAN KIRIKLARI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Leyla ve Zeynep isimli iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLARI OYUNCULARI KİMLER?

Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Funda Eryiğit
Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Hande Doğandemir
Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Seçkin Özdemir
Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Alican Yücesoy
Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Magazin Can Kırıkları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement