BAU Caz Okulu Sertifika Programı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

BAU Caz Okulu Sertifika Programı Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Sanat Birimi'nce düzenlenen BAU Caz Okulu Sertifika Programı'nın ikincisi ekim ayında start alıyor.

07.09.2013 09:22  Güncelleme: 10:03

Bahçeşehir Üniversitesi Sanat Birimi'nce (BAUART) düzenlenen BAU Caz Okulu Sertifika Programı başlıyor. Caz müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sevdirmek amacıyla ocak ayında ilk öğrencilerini kabul eden programın ikincisi bu yıl ekim ayının ilk haftası yeni dönem eğitimlerine başlıyor.

Eğitim programın sonunda katılımcılara sertifikanın da verildiği Caz Okulu'nda tüm öğrenciler, armoni, solfej, kulak, caz tarihi içinde caz stilleri analizi, ritmik çalışmalar veya ensemble gibi genel müzik teorisi ve performans dersleri alıyor. Seçtikleri alanın hocalarıyla bireysel çalışıp aynı zamanda Baki Duyarlar ile "caz teori" ve "ensemble veya ritmik çalışmalar"; Şevket Akıncı ile "caz tarihi içinde caz stilleri analizi" ve kulak dersleriyle toplamda beş saatlik bir ortak ders görüyor. Bir saatlik birebir özel enstrüman dersiyle birlikte ayda 24 saatten toplam beş ay sürecek eğitimler, Bahçeşehir Üniversitesi'nin Galata Yerleşkesi'nde verilecek.

Piyano, gitar, bas, trompet, saksafon ve davul eğitimlerinin yanı sıra vokal bireysel ve vokal atölye eğitimlerini de barındıran Caz Okulu'nda ders verecek isimler arasında ünlü müzisyenler yer alıyor. Dersler, Baki Duyarlar, Nilüfer Verdi, Şevket Akıncı, Sibel Köse, Başak Yavuz, Kağan Yıldız, Şenova Ülker, Tamer Temel, Ferit Odman, Güç Başar Gülle ve Uraz Kıvaner gibi isimler tarafından verilecek.

Derslerin hafta içi akşam 19.00-22.00 arası ve hafta sonu tercihen cumartesi veya pazar günleri yapılması planlanıyor.

Detaylı bilgi için http://www.bahcesehir.edu.tr/idaribirimler/bauart/caz_okulu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BAU Caz Okulu Sertifika Programı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement