Ea Gelecek Hafta Yeni Sınırsız Pc Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor - Son Dakika
Teknoloji

Ea Gelecek Hafta Yeni Sınırsız Pc Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor

Ea Gelecek Hafta Yeni Sınırsız Pc Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor

EA önümüzdeki hafta yeni sınırsız PC oyun abonelik hizmeti olan Origin Access Premier'i piyasaya sürüyor EA Gelecek Hafta Yeni Sınırsız PC Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor.

29.07.2018 03:45

EA önümüzdeki hafta yeni sınırsız PC oyun abonelik hizmeti olan Origin Access Premier'i piyasaya sürüyor

EA Gelecek Hafta Yeni Sınırsız PC Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor. Hizmet 30 Temmuz'da başlıyor.

Variety de yer alan habera göre de EA'nın CFO'su Blake Jorgensen şirketin üç aylık kazanç tablosunda söz konusu sınırsız PC Oyun Aboneli Hizmeti 'nin aylık 14.99$ yıllık ise 99$ olacağını söyledi.

EA'nın zaten Origin Access adlı bir 29.99 yıllık PC indirme hizmeti yanı sıra; Xbox One için benzer EA Access planı var ama; buradaki fark yeni oyunların oynanabilir olması için bu planın listesine dahil olması bir kaç ayı buluyor. Örneğin FIFA 18 bile daha oynanabilir oyunlar listesine henüz girmedi.

Şimdi yeni Sınırsız PC Oyun Aboneli Hizmeti Origin Access Premier, abonelerin her yeni EA ünvanlı oyunları, resmi yayın tarihinden beş gün önce ve geri katalogdaki tüm oyunları indirmelerini sağlayacak.

Yeni abonelik hizmeti FIFA, Madden ve Battlefield gibi; yıllık veya iki yılda bir güncellenen oyun dizilerini sevenler için aslında oldukça mantıklı. Abonelik bittiğinde oyunlara erişiminiz kalmıyor bunu da hatırlatmak lazım.

TheVerge

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Ea Gelecek Hafta Yeni Sınırsız Pc Oyun Abonelik Hizmeti Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement