Bekaretini Erkek Görünümlü Kadına Kaybetmiş - Son Dakika
Dünya

Bekaretini Erkek Görünümlü Kadına Kaybetmiş

Erkek arkadaşının kadın olduğunu 8 ay sonra ve 39'uncu cinsel ilişkide fark etmiş.

09.12.2015 12:57  Güncelleme: 13:10

İskoçya'nın Aberdeen kentinde yaşayan 18 yaşındaki Megan Adie, kendisini 17 yaşında erkek öğrenci olarak tanıtıp kandıran ve 39 kez cinsel ilişki yaşadığı kadınla alakalı 'utanç verici' ve 'aşağılayıcı' diye nitelediği hikayesini 'The Jeremy Kyle Show' televizyon şovunda bütün dünyaya anlattı. Kendi başından geçenleri başkalarının yaşamaması, insanların bu tarz olayların yaşanabileceğinin farkına varrması için ve bu durumda kalanlar üzerinde çok kötü etkileri olduğunu anlatmak için ekrana çıktığını belirtti.

Megan 15 yaşında iken bir eğlence parkında tanıştığı, kendisini Chris Wilson ismiyle ve 17 yaşında bir öğrenci olarak tanıtan genç kadınla önce birkaç kısa mesajla iletişime geçtiğini ve sonrasında bir buluşma ayarladıklarını söyledi. İlk üç buluşmada cinsel birliktelik ya da ona benzer hiçbir şey yaşanmadığını kaydeden Megan ardından 8 ay boyunca 39 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını ve kendisi için çok özel olan bekaretini Christina 'Chris' Wilson'a verdiğini açıkladı.

Sunucu Jeremy Kyle'ın 8 ay boyunca Chris'in kadın olduğunu nasıl fark etmediğini sorunca Megan, "O aynı erkek gibi görünüyordu, erkek gibi konuşuyordu, erkek gibi hareket ediyordu." dedi. Jeremy'nin biraz çekinerek sorduğu "Peki cinsel birliktelik sırasında nasıl fark etmedin?" sorusuna Megan; "Hep karanlıkta birlikte olduk. Bunun nedenini, Chris bedenindeki yaralardan dolayı kendine güven sorunu olduğunu ve utandığını söyleyerek bana açıkladı. Bende bunu anlayışla karşıladım, çünkü geçmişte görünüşümden dolayı okulda bana da kabadayılık yapanlar vardı. Ayrıca birlikte olduğumuzda beni hep yatağa bağlardı, vücuduna dokunmama izin vermezdi." dedi.

Sunucu Jeremy'nin cinsel birliktelik sırasında erkeklik organı olmadığını nasıl fark etmedin sorusuna genç kız, "Daha önce en ufak cinsel tecrübem olmadı. Erkek cinsel organının neye benzediği ya da nasıl olabileceği hakkında hiçbir fikrim yoktu. Hayatımda hiç erkeklik organı görmemiştim. Ben bekaretine önem veren bir kızdım. Üzerimde seks oyuncağı kullandığını öğrenince iğrendim." diyerek yanıt verdi.

Chris'in aslında Christina olduğunu fark ettikten sonra ondan ayrılan Megan, ayrılık sonrası polislerin kendisine Christina Wilson ile alakalı iletişime geçip sorular sorduğunu belirtti. 26 yaşındaki Christina Wilson'un benzer suçlardan iki suç kaydı bulunduğu, 2008'de bir genç kızı cinsel olarak suistimal ettiği, yine 2013 yılına ait benzer suçtan Edinburgh'ta mahkemde yargılandığı ortaya çıktı.

Megan'ın Jeremy Kyle şova çıkacağını öğrenen Christina programa bir bildiri göndererek okunmasını istedi. Sunucu Jeremy'nin okuduğu bildiride şu ifadeler yer aldı: Megan'a her ne yaptıysam pişmanlık duyuyorum. Şu anda olmam gereken kişi olarak yaşıyorum. Ondan yararlanmak istemedim ama anlayamadığım o neden bu olayı medyaya taşıyor. Ben cezamı aldım ve bunu aştım. Cinsiyet ameliyatımı oldum, artık Megan'ın da bunu aşması gerek.





Bekaretini Erkek Görünümlü Kadına Kaybetmiş

Son Dakika Dünya Bekaretini Erkek Görünümlü Kadına Kaybetmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement