"Eşime Torpil Yapmadım" - Son Dakika
Magazin

"Eşime Torpil Yapmadım"

"Eşime Torpil Yapmadım"

'F Tipi Film'in dokuz yönetmeninden biri olan Hüseyin Karabey, çektiği filmde oynayan eşi için hiçbir şekilde torpil yapmadığını söylüyor.

12.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:02

a Haber'de Şirin Sever'in hazırlayıp sunduğu 'Jurnal' programının önceki akşamki konukları; 19 Aralık'ta vizyona girecek olan 'F Tipi Film'in dokuz yönetmeninden biri olan Hüseyin Karabey ve filmde rol alan oyuncu eşi Gizem Soysaldı idi.

İLK SAHNEDE GÖRDÜM

Projenin iki yıl önce, Grup Yorum'un fikriyle doğduğunu söyleyen Karabey, "Dokuz yönetmen bir araya geldik ve cezaevinin çeşitli hücrelerinde geçen hikayeleri kısa filmlerle anlattık. Filmlerin birbiriyle bağlantısı; mekan ve konuyla oldu" dedi. Karabey, kendisinin çektiği 10 dakikalık bölümde eşi Gizem Soysaldı'ya rol vermesini ise şöyle açıkladı: "Gizem Hanım ile onun yaptığı işle ilgili olarak tanıştık. Onu ilk sahnede gördüm. Kendisine ilk önce bir sanatçı olarak hayran oldum. Onunla çalışmak istiyordum zaten. İlk işimiz de bu film oldu. Yani bir torpil söz konusu olmadı."

BİR YANIM EMİNDİ AMA...

Hüseyin Karabey, insanın kendisine çok yakın biriyle çalışmasının tehlikeli olduğunu söyledi: "İşler ters giderse ne olur bilemiyorsunuz. Benim de, filmin ilk çekim günü bir yanım emindi, bir yanım da 'Sorun olursa ne yapacağız?' diyordu açıkçası."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Eşime Torpil Yapmadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement