Ete Sevgimizi Katıyoruz - Son Dakika
Güncel

Ete Sevgimizi Katıyoruz

Ete Sevgimizi Katıyoruz

Et sihirbazı olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl Etiler'de Nusr-Et'i açan 28 yaşındaki Nusret Gökçe, birinci hizmet yılını düzenlediği davetle kutladı.

16.09.2011 00:02

Et sihirbazı olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl Etiler'de Nusr-Et'i açan 28 yaşındaki Nusret Gökçe, birinci hizmet yılını düzenlediği davetle kutladı. Türk halkının çok pişmiş et yeme kültürünün değiştiğini söyleyen Gökçe başarısının sırrını, "İnsanlar önceden eti döverlerdi. Şiddet uygularlardı. Biz şiddet uygulamıyoruz. Biz sevgimizi katıyoruz" şeklinde açıkladı.

En popüler et lokantalarının başında gelen Günaydın Et'te 14 çalıştıktan sonra geçtiğimiz yıl, Etiler Çamlık İhsan Aksoy Sokak'ta kendi et restoranını açan Nusret Gökçe, hizmette birinci yılını düzenlediği davetle kutladı. Davete, Deniz Akkaya, Kaya Çilingiroğlu, Sercan Yıldırım, Berkay, Murat Başoğlu, Kadir İnanır, Faik Çetiner, Murat Dalkılıç'ın da aralarında bulunduğu iş, sanat, spor camiasının ünlü isimleri katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Nusret Gökçe, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, "Sizi diğer yerlerden ayıran özelliğiniz" nedir şeklindeki soruya, "Bizim tek özelliğimiz eti tanımamız, bilmemiz ete sevgimizi katmamız. Gelen insanların tarzına ve damak tadına göre hizmet etmemiz. Etlerin kaliteli ve düzgün olması güzel servis yapmamız" dedi.

Gökçe, Türk halkının çok pişmiş et yeme kültürü değişti mi" şeklindeki soruya ise, "İnsanlar önceden eti döverlerdi. Şiddet uygularlardı. Biz şiddet uygulamıyoruz. Biz sevgimizi katıyoruz. Orta derecede pişiyoruz. Bu tarzı damaklarına daha uygun buldular ve beğendiler" şeklinde cevapladı.

NEWYORK'TAN İstanbul'A

Erzurumlu bir ailenin çocuğu olan Nusret Gökçe, 13 yaşında başladığı bu meslekte 14 yıllık kasap. Ailesiyle birlikte çocuk yaşta İstanbul'a göç etti. İlkokulu bitirdikten sonra Bostancı Günaydın'da kasaplık yapan ağabeyinin yanına işe girdi. Bostancı'dan sonra İstinye Park ve Etiler Günaydın'da görev aldı. Arjantin'de eğitim alan Gökçe, New York'a gidip farklı 'Steakhouse'larda çalıştı. Gökçe, şimdi birikimi kendi yerinde müşterilerine sunuyor. - İstanbul/ Besiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ete Sevgimizi Katıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement