Faik Demir: 'Yarınları Kurtarmaya Çalışıyoruz' - Son Dakika
Spor

Faik Demir: 'Yarınları Kurtarmaya Çalışıyoruz'

Faik Demir: \'Yarınları Kurtarmaya Çalışıyoruz\'

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor'a 3-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, Gaziantepspor'un geleceği için mücadele ettiklerini söyledi.

17.03.2018 16:35

Faik Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın  sezon başından beri sıkıntılar yaşadığını vurguladı.
Yaşanan süreçte kaosa rağmen oyuncuların ellerinden geleni yaptığını  ifade eden Demir, hafta içinde göreve geldikten sonra takımda kardeşlik ruhu  oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.
Takımının 2-3 dönem daha transfer yasağı olduğunu aktaran Demir,  " Gaziantepspor'un bugünleri ölmüştür, yarınlarını kurtarmaya çalışıyoruz.  Gençlerimizle yola devam etmemiz gerekiyor. O yüzden onlara her geçen gün daha  fazla şans tanıyacağız." diye konuştu.
Maçla ilgili söylenecek çok fazla şeyin olmadığını belirten Demir,  "Maçta kırmızı karta kadar iyi oynadık. Ne söylediysek onu yapmaya çalıştılar.  Kırmızı karttan sonra biraz dağıldık, golü de yedikten sonra genç oyuncuları  toparlamak daha zor oluyor. O yüzden mağlubiyet kaçınılmaz oluyor." ifadelerini  kullandı.
Elazığspor cephesi
Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın oldukça  stresli başladığını söyledi.
İkinci yarıda golü bulduktan sonra kendilerine yakışır bir oyun ortaya  koyduklarını ifade eden Kalpar, "Play-off'ta yer alabilmek için bu tür maçları  kazanmamız gerekiyor. Galibiyetler alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Zaten  2 haftadır kazanamayan bir takımdık. Bu galibiyet bizi kendimize getirecek, o  yüzden toparlanma sürecimiz hızlanacaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Faik Demir: 'Yarınları Kurtarmaya Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement