Fall Out Boy'un Geri Dönüşü Muhteşem Oldu - Son Dakika
Güncel

Fall Out Boy'un Geri Dönüşü Muhteşem Oldu

Fall Out Boy dörtlüsü; Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman ve Andy Hurley üç yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor.

08.02.2013 08:33

2003 yılında kurulan grup, dönüşünü 10. yılıyla birlikte kutluyor. Grubun geri dönüşü hayranları arasında ve müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Fall Out Boy; Rolling Stone, Spin, Blender ve Alternative Press gibi dünyaca ünlü müzik dergilerine kapak oldu. MTV Video Müzik Ödülleri'nden üç kez zaferle ayrıldı. Saturday Night Live, The Tonight Show with Jay Leno, Late Night with Conan O'Brien, The Late Show with David Letterman, Jimmy Kimmel Live ve daha birçok dünya çapında izlenen show programlarına konuk oldu. 2003 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü Take This To Your Grave'yi; From Under The Cork Tree, Infinity On High ve Folie á Deux başarıyla izledi.

Mayıs ayında çıkaracakları 5. stüdyo albümleri "Save Rock and Roll"'un ilk single'si "My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)" Youtube'da hayranları tarafından grubun dönüşüne yakışır bir ilgi gördü. Radyolarda da yayınlanmaya başlayan single, dinleyenleri enerjisiyle adeta ayağa kaldıracak ritmi, başarılı altyapısı, akılda kalıcı nakaratıyla kısa zamanda Fall Out Boy'un ve müzik listelerinin hitleri arasına gireceğini apaçık belli ediyor. Dönüşünü büyük Amerika turnesiyle taçlandıran grubun, Avrupa turne tarihleri de yakında açıklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fall Out Boy'un Geri Dönüşü Muhteşem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement