Hakkari Vedaş'tan Vatandaşlara Aşure İkramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkari Vedaş'tan Vatandaşlara Aşure İkramı

Hakkari Vedaş\'tan Vatandaşlara Aşure İkramı
15.11.2014 14:16

Hakkari'de Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(VEDAŞ) il Müdürlüğü, Muharrem ayı nedeniyle 700 vatandaşa aşure dağıttı.

Hakkari'de Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(VEDAŞ) il Müdürlüğü, Muharrem ayı nedeniyle 700 vatandaşa aşure dağıttı.

Barış Caddesinde bulunan VEDAŞ İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen aşure etkinliğine, DBP ve HDP Yetkilileri, bazı STK Temsilcileri, kurum çalışanları va vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar, aşure günü etkinliği düzenleyen VEDAŞ yetkililerine teşekkür ederken, İl Müdürü Halil Ağacanoğlu, Muharrem ayı nedeniyle bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, Bu etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz Muharrem ayı mübaret aydır. Biz de böyle bir ayda böyle bir etkinik düzenledik. Allah kabul etsin. 700 kişeye aşure ekram ettik. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Vedaş'tan Vatandaşlara Aşure İkramı - Son Dakika


Advertisement